ABD'den yok artık dedirten "Evliliğe Saygı Yasası!" Joe Biden imzalarsa yasalaşacak

Bütün ülkelerde aile yapısını dinamitleyen LGBT ABD'de büyük bir zafer kazandı. 100 sandalyeli ABD Senatosu 36 "hayır" oyuna karşı 61 "evet" oyu ile "Evliliğe Saygı Yasası" başlıklı eşcinsel evlilikleri koruma altına aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2022 07:00 GÜNCELLEME 30.11.2022 07:03 DÜNYA
ABD'den yok artık dedirten "Evliliğe Saygı Yasası!" Joe Biden imzalarsa yasalaşacak
ABD'den yok artık dedirten "Evliliğe Saygı Yasası!" Joe Biden imzalarsa yasalaşacak

ABD Senatosu, uzun süredir tartışılan "eşcinsel evlilik hakkının yasal koruma altına alınmasına yönelik" yasa tasarısını oy çokluğu ile kabul etti.

İtalya'da LGBT'lileri destekleyen yasa iptal edildiİtalya'da LGBT'lileri destekleyen yasa iptal edildi

FIFA'dan LGBT destekçilerini şoke eden karar!FIFA'dan LGBT destekçilerini şoke eden karar!

CHP'den AB fonuyla LGBT propagandasıCHP'den AB fonuyla LGBT propagandası

YASALAŞMASI İÇİN ABD BAŞKANI JOE BİDEN'IN MASASINA GİDECEK

Tasarı bir sonraki aşamada Temsilciler Meclisi Genel Kurulu'nda oylanacak. Tasarı burada da gerekli çoğunluğu kazanırsa yasalaşması için ABD Başkanı Joe Biden'ın masasına gidecek.

ABD'de halihazırda Yüksek Mahkeme'nin 2015 tarihli kararı uyarınca eşçinsel evliliklere yasal olarak izin veriliyor. Ancak Yüksek Mahkeme'nin daha önce kürtajı güvence altına alan kararı iptal etmesinin ardından bu kararı da iptal edebileceği belirtilmiş ve bunun federal bir yasa ile güvence altına alınması gerektiği belirtilmişti. Bu konuda Kongre'deki Demokratlar harekete geçmişti.

Putin, eşcinsel ilişkilere savaş açtı: Aile yapısını tehdit ediyorPutin, eşcinsel ilişkilere savaş açtı: Aile yapısını tehdit ediyor

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 73 TÜMÜ
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    LGBT NİN lutu mutu arkadaşlar içimizdede var bunlardan hemde azınsanmayacak kadar .özellikle feminsle şimdide LGBT Sözcülüğü yapıyorlar.Başına baksan müslüman dersin.Malesef muhafazakar görünümlü feminisler özellikleiçimizi boşaltıyorlar
    Cevapla
  • mtk 1 yıl önce Şikayet Et
    imzayı atarsa abd nin nasıl yıkılacağı belli olmuştur
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    yani trump ile biden evlenmek isteseler , abd yasaları buna ''durun siz ne yapıyorsunuz'' diyemeyecek öyle mi .
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    LGBT yeni moda oldu ise bakın arkasından ne gelecek. Sanıyorlar ki bu dünya sahipsiz.
    Cevapla
  • Mali 1 yıl önce Şikayet Et
    Alah sizi ve sizin gibi düşünen sapkın toplulukları helak etmişti geçmişte inşaalah bu sapkınların da yine kudretsahibi alah sizi dünyada ve ahirete kahr perişan eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR