Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi... Endonezya'nın doğusunda 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2023 09:01 GÜNCELLEME 18.01.2023 09:01 DÜNYA
Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem
Endonezya'da 6 büyüklüğünde deprem

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü Gorontalo şehrinin 61 kilometre güneydoğusu olan depremin, yerin 152,5 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

6 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı.

Depremde can kaybı veya hasar bildirilmedi.

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun inşallah olumsuz haberler almayız son 7.6 şiddetinde depremden sonra 6 şiddeti civarı depremlere hazır olmalılar bölge halkı ülke insanları belirtmiştim aktif deprem kuşağında yaşam oldukça zor Allah yardımcıları olsun geçmiş olsun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR