İsrail'e nükleer rest sonrası Çin'den İslam dünyasına 'Hazırız' mesajı!

Çin Dışişleri Bakanı Vang: "Uluslararası toplum hemen ve şimdi harekete geçmeli, Gazze'deki insani felaketin sürmesini önlemek üzere etkili ve güvenilir tedbirleri almalı"

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2023 10:10 GÜNCELLEME 22.11.2023 11:21 DÜNYA
İsrail'e nükleer rest sonrası Çin'den İslam dünyasına 'Hazırız' mesajı!
İsrail'e nükleer rest sonrası Çin'den İslam dünyasına 'Hazırız' mesajı!

Daha İsrail'in nükleer açıklamalarına tepki gösteren Çin bu kez Gazze için dünyayı harekete geçmeye çağırdı.

'HEMEN VE ŞİMDİ HAREKETE GEÇMELİ'

Çin'den İsrail'e nükleer rest! Çok sert Gazze cevabıÇin'den İsrail'e nükleer rest! Çok sert Gazze cevabı

Çin Dışişleri Bakanı Vang: "Uluslararası toplum hemen ve şimdi harekete geçmeli, Gazze'deki insani felaketin sürmesini önlemek üzere etkili ve güvenilir tedbirleri almalı" açıklamasında bulundu.

"İSLAM DÜNYASINDAKİ KARDEŞLERİMİZLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ"

Vang, "Arap ve İslam dünyasındaki kardeşlerimizle, çatışmanın durdurulması ve Filistin sorununa kapsamlı, adil, kalıcı çözüm bulunması için çalışmaya hazırız." diye konuştu.

Vira Gazze! İsrail'i durdurmak için yola çıkıyorlar! Binlercesi demir aldıVira Gazze! İsrail'i durdurmak için yola çıkıyorlar! Binlercesi demir aldı

 

KAYNAK : AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 360 TÜMÜ
  • Ay yıldız 5 ay önce Şikayet Et
    Müslüman ve türk dünyası ülkeleri bir araya gelerek tek ordu ,tek para birimi oluşturarak birlik halinde hareket edilmelidir .Böylece önleri kesilir ordu ve para birimi güçlü olduktan sonra dünyada sayılı süper ülke olunur.
    Cevapla
  • M Şmşek 5 ay önce Şikayet Et
    Turan acil kurulmalı
    Cevapla
  • Nacrea 5 ay önce Şikayet Et
    Türkün Türkten başka dostu yoktur
    Cevapla
  • Memet 5 ay önce Şikayet Et
    O öyle değil müslümanın müslümandan başka dostu yoktur ... Yahudi ve Hristiyanlarla arkadaşlık yapmayın .. Yahudi ağaçların kesilmesi lazım .... Canlarını mallarını almış kadar oluruz
    Cevapla
  • Umay 5 ay önce Şikayet Et
    Sen deliğine gir, sıranı bekle yılan
    Cevapla
  • Ramazan Pekacar 5 ay önce Şikayet Et
    Bunu sen mi söylüyorsun Türkmenistadaki halkı yıllardır sırf Müslüman oldukları için asimile eden katil Çin, dilerim Rabbimden kendi kanınızda boğulursunuz.
    Cevapla
  • Memet 5 ay önce Şikayet Et
    Zamanında Türklerden korkup çin seddini inşa eden çin bizim müslüman olduğumuz için bunu söylüyor çünkü orda katledilen bir toplum var ... Bu savaş değil bu soykırım ve insan katletmekten başka bir şey değil ... Çine katılıyorum .... Tarih ilerde iki büyük güç kalacak ..biri çin biri Türkiye demişti üstad. . velhasıl bu vahşet dursun da nasıl olursa olsun ...
    Cevapla
  • Seyit ahmet altop 5 ay önce Şikayet Et
    İslam ülkeleri kesinlikle cin ile savunma teknoloji vede bütün konularda iş birliğine gitmelidir.abd ve AB birliği dost gözüken düşmandır ..İslam ülkelerinin kesinlikle bir adım ileri gitmesini istemezler.cin Budist vede yiyecek kültürü İslam ülkelerine uymasada düşman değildir.ayrica İslam ülkeleri özellikle araçlar savunmada güçlü olmaları için İslam ordusu kurmalilar,bunu yapmazlarsa
    Cevapla
  • Memet 5 ay önce Şikayet Et
    Sana katılıyorum ... Tarihe ileri bakarsak dünyada iki büyük ülke kalacak olan Çin ve Türkiye ... Eğerki çin Türkiye Rusya ve İran bu meselede başlarını bir olarak kaldırırsa . ABD ve AB direk elini ordan çeker ..
    Cevapla
  • Deli 5 ay önce Şikayet Et
    Allah senin gibilere akıl fikir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR