Biden: Ben bir siyonistim

Siyonist olduğunu söyleyen ABD Başkanı Joe Biden, "İsrail olmasaydı, dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2024 10:58 GÜNCELLEME 28.02.2024 11:37 DÜNYA
Biden: Ben bir siyonistim
Biden: Ben bir siyonistim

ABD Başkanı Joe Biden NBC kanalının "Late Night With Seth Meyers" programına katıldı.

Biden, İsrail'in kendileri ve Filistinliler için barışa sahip olma fırsatını değerlendirmesi gerektiğine dikkati çekerek, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim, İsrail olmasaydı, dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı." şeklinde konuştu.

Geçici ateşkesin sağlanması durumunda farklı bir yönde ilerlenebileceğini ifade eden Biden, böyle bir durumda İsrail'in güvenliğini ve Filistinlilerin bağımsızlığını garanti altına alacak iki devletli çözüme ulaşılabileceğini belirtti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • ÏBO WÏENNNNNN 2 ay önce Şikayet Et
    Sen bir yaşlı tenekesin
    Cevapla
  • ¥^£M@z 2 ay önce Şikayet Et
    Hıyanet Hıyanist Hıyan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR