THY uçağı geri döndü, İran uçağı Ankara'ya indi

İsrail'in İran'a saldırı başlattığı haberi sonrası, İran'a giden uçaklar rotalarını değiştirdi. Saldırı sonrası bazı havalimanlarını kapatan İran, olayların yatışmasının ardından havalimanlarını yeniden açtı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 09:26 GÜNCELLEME 19.04.2024 09:26 DÜNYA
THY uçağı geri döndü, İran uçağı Ankara'ya indi
THY uçağı geri döndü, İran uçağı Ankara'ya indi

Sivil havacılığına bağlı uçuşları anlık takip eden FlightRadar24, X platformunda yaptığı açıklamada, Emirates ile Türk Hava Yolları'nın Tahran'a giden bazı uçuşlarının kalkış noktalarına geri döndüğünü, Roma'dan Tahran'a giden bir Iran Air uçağının da Ankara'ya indiğini duyurdu. FlightRadar24; Emirates, flydubai, Türk Hava Yolları, Wizz Air Abu Dhabi ve Belavia'nın Cuma sabahı İran hava sahasının açık kalan kısmını kullanmaya devam eden hava yolları olduğunu açıkladı.

FlightRadar24'e göre İran, saldırının ardından Tahran, Şiraz ve İsfahan'daki havaalanlarını kapattı. Ancak İran medyası Tahran'daki İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı'nda uçuşların yeniden başladığını bildirdi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR