Amerikalı gazeteci sokakta ölü bulundu

Virginia eyaletinin Belle View kentinde ölü bulunan 58 yaşındaki Alice Stewart'ın, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Güvenlik birimleri, Stewart'ın ölümünde cinayet şüphesinin olmadığını aktardı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2024 15:41 GÜNCELLEME 19.05.2024 15:41 DÜNYA
Amerikalı gazeteci sokakta ölü bulundu
Amerikalı gazeteci sokakta ölü bulundu

ABD'de uzun süredir Cumhuriyetçi Parti'den isimlerin seçim kampanyalarında danışman olarak görev yapan CNN International yorumcusu Alice Stewart, ölü bulundu. 58 yaşındaki Stewart'ın cesedinin, Virginia eyaletinin Belle View kentinde "dışarıda" bulunduğu belirtildi. Stewart'ın ölümünde cinayet şüphesi aranmadığı, ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği aktarıldı.

CNN'in CEO'su Mark Thompson, personellere gönderdiği bir e-postada, "Alice, CNN'de hepimizin çok yakın arkadaşı ve meslektaşıydı. CNN'in haberlerine eşsiz bir kıvılcım getiren, bürolarımızda sadece siyasi bilgisiyle değil, aynı zamanda sarsılmaz nezaketiyle tanınan, emektar bir siyasetçi ve Emmy Ödüllü bir gazeteciydi." dedi.

Kariyerine Georgia'da muhabir olarak başlayan Stewart, birçok siyasetçini iletişim direktörlüğünü yaptı. Stewart, son olarak Teksas Senatörü Ted Cruz'un 2016'daki başkanlık kampanyasının iletişim direktörüydü. Cruz, X'te yaptığı paylaşımda, "Alice harika, yetenekli ve sevgili bir arkadaştı. Her gününü dolu dolu yaşadı ve çok özlenecek." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR