İstanbul'da 16 yaşındaki çocuk kötü kokuyor diye evsiz adamı öldürdü!

İstanbul'da 16 yaşındaki bir genç, asansörde uyuyan evsiz adamı kötü koktuğu gerekçesiyle öldürdü. Zanlı, yakalanarak gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 18:19 GÜNCELLEME 26.05.2024 18:19 GÜNCEL
İstanbul'da 16 yaşındaki çocuk kötü kokuyor diye evsiz adamı öldürdü!
İstanbul'da 16 yaşındaki çocuk kötü kokuyor diye evsiz adamı öldürdü!

İstanbul Fatih'te korkunç bir cinayet yaşandı.

EKOL TV'den Gizem Gündoğdu'nun haberine göre; Kocamustafapaşa’daki üst geçidin asansöründe geceyi geçiren evsiz Özkan Yarar, asansörde uyuduğu sırada 4 gencin asansörü çağırmasıyla birlikte dehşeti yaşadı. 

'KÖTÜ KOKUYORSUN' DEDİ, BIÇAKLADI!

İddiaya göre; yukarıda bulunan asansörü aşağıya çağıran gençlerden 16 yaşındaki B.B., 65 yaşındaki Özkan Yarar'a "Kötü kokuyorsun, senin yüzünden asansöre binemiyoruz" ifadelerini kullanarak sataşmaya başladı. 16 yaşındaki gencin arkadaşları asansörden uzaklaşırken; Yarar, B.B tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 

HAYATINI KAYBETTİ

B.B., arkadaşlarına evsiz adamı bıçakladığını söyleyerek olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. 

GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipler, 16 yaşındaki katil zanlısını yakalayarak gözaltına aldı. B.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

KAYNAK : EKOL TV
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Ahmet 3 hafta önce Şikayet Et
    İnsandan merhameti aldınmı geriye kalanlarla bu oluyor maalesef... Adam evsiz, belliki en son düşüneceği sorunu kokudur... düşüncesiz mahluk...
    Cevapla
  • ahiret 3 hafta önce Şikayet Et
    hapishanenin kokusuıda öldürdüğünden farksız git
    Cevapla
  • halil 42 konya 3 hafta önce Şikayet Et
    dindar değil ,imansız edepsiz merhametsiz nesil yetişti
    Cevapla
  • erdal 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu kadar basit bir şey için insan öldürebilen ıslah olmadığı sürece aynı şeyi binlerce kez yapabilir.. eğer kolay affedilirse bir kişi daha ölecek belki de daha fazla...kuralsız bir genç çünkü engellilerin ve hamilelerin binebileceği asansöre ahlaken kendinde hak buluyorsa bencil bir kişiliğe sahiptir. ben öyle görüyorum
    Cevapla
  • Mehmet Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Önce kalbini temizle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR