İsrail Refah'ta yine katliam yaptı

Reuters İsrail tanklarının Refah merkezine ulaştığını bildirdi. Filistin sağlık yetkilileri Refah'ta çadırların olduğu bölgede 21 Filistinlinin şehit edildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2024 16:43 GÜNCELLEME 28.05.2024 17:25 DÜNYA
İsrail Refah'ta yine katliam yaptı
İsrail Refah'ta yine katliam yaptı

Reuters İsrail tanklarının Refah kent merkezine giriş yaptığını duyurdu...

Filistinli kaynaklar, İsrail ordusunun Refah'ta çadırların bulunduğu bölgeye gerçekleştirdiği saldırı sonucu 21 kişinin şehit olduğunu belirtti.

İsrail ordusu, 7 Mayıs'ta, Gazze'nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Mısır'la olan sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiğini duyurmuştu.

İSRAİL UAD KARARINI İHLAL ETMEYE DEVAM EDİYOR

İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nın aldığı tedbir kararına rağmen 26 Mayıs'ta Refah'ta yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombalamış, saldırıda 23'ü kadın, çocuk ve yaşlı olmak üzere en az 45 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 249 Filistinlinin yaralandığı bildirilmişti.

İsrail'in katliam yaptığı Refah'tan korkunç görüntüler geliyorİsrail'in katliam yaptığı Refah'tan korkunç görüntüler geliyor

Çocuklar yanmış kalıntılarda yemek arıyor! Refah'ta kıtlıkÇocuklar yanmış kalıntılarda yemek arıyor! Refah'ta kıtlık

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 265 TÜMÜ
  • Çağlar 1 ay önce Şikayet Et
    Niye bekliyoruz? Niye sabır ediyoruz? Niye yok etmiyoruz? Buna nasıl dayansın yüreğimiz. Nasıl bekleyelim. Devletim bu konuda yardım etmeli
    Cevapla
  • aaa 1 ay önce Şikayet Et
    Allah bu kafirleri yok etsin..
    Cevapla
  • İsa 1 ay önce Şikayet Et
    Artık Hristiyanlar harekete geçmelidir yahudilere karşı, Müslümanların maç derdi var, şampiyonluk küme çıkma düşme yani işi çok.
    Cevapla
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim kişisel olarak elimizden ne geliyorsa, Allah 'a katşı tarafımızı safımızı apaçık belli etneliyiz. Dua ve boykota hergün devam.... Ey Yahudi ürünü alan müslümanlar! Bu katliama sizlerde ortaksınız. Bunu da bilin..!
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Ne bekliyonuz bu katil israili yok etmek için uyumayın ey müslümanlar para lazımsa toplayın ne gerekiyorsa yapalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR