Gazze'ye atom bombası atılmasını isteyen Feiglin'in asker torunu Gazze'de vuruldu

Gazze’nin kimyasal bombalarla yok edilmesi gerektiğini söyleyen eski İsrail Meclisi üyesi Moshe Feiglin’in İsrail ordusunda görevli torunu Yair Levin, Gazze Şeridi’nde Kassam Tugayları tarafından öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2024 22:02 GÜNCELLEME 11.06.2024 22:52 DÜNYA
Gazze'ye atom bombası atılmasını isteyen Feiglin'in asker torunu Gazze'de vuruldu
Gazze'ye atom bombası atılmasını isteyen Feiglin'in asker torunu Gazze'de vuruldu
  • HABER7

Gazze Şeridi’nde 8 aydır sadece sivil katliamı gerçekleştirebilen İsrail ordusu, silahlı mücahidler karşısında darmadağın oluyor.

Gazze’nin güneyindeki 2 milyon sivilin sığındığı Refah şehrine bütün dünyanın tepkisine rağmen hava ve kara saldırısı başlatan İsrail ordusu, bu cephede de ciddi kan kaybı yaşıyor. Kassam Tugayları’nın dün Refah’ta düzenlediği taarruzlarda İsrail ordusunun yine elit birlikleri imha edildi.

İsrail’in öldürülen işgalcileri arasında İsrail ‘Kimlik’ Partisi Genel Başkanı ve eski Knesset meclis üyesi Moshe Feiglin’in torunu Yair Levin de yer aldı. Yair Levin’in İsrail ordusunda Givati Tugayı’nda görevli olduğu ve Refah şehrindeki terör saldırılarında yer aldığı öğrenildi.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Levin’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki çatışmalarda öldüğünü doğruladı.

GAZZE’Yİ KİMYASAL SİLAHLA VURMAKTAN BAHSEDEN CANAVAR

Torunu Gazze Şeridi’nde öldürülen Moshe Feiglin, “Gazze’nin kimyasal bombalarla tamamen yok edilmesi gerektiğini” söylemişti. Azılı siyonist Feiglin, “Gazze’nin hemen küle çevrilmesini” istemişti.

İsrailli eski milletvekili: Müslümanlar bizden korkmuyor Gazze'yi küle çevirmeliydikİsrailli eski milletvekili: Müslümanlar bizden korkmuyor Gazze'yi küle çevirmeliydik

__________

REFAH’TA BOZGUNA UĞRUYORLAR

İsrail ordusu dün Refah'taki Şabura Mülteci Kampı'nda adeta bozguna uğratılmıştı. İsrail ordusu, mücahidlerin karmaşık taarruzlarıyla mermi yağmuruna tutulmuştu. Kassam Tugayları’nın önceden patlayıcılarla donattığı bir eve sığınan İsrail kuvvetleri, binanın havaya uçurulmasıyla etkisizleştirilmişti. Patlatılan binada ölü ve yaralı bırakılan İsrail askerlerinin yardımına gelen kurtarma birlikleri de havan toplarıyla hedef alınmıştı.

İsrail ordusu, önceki gün de Refah’ın Yabna kampında büyük darbe yemişti. İsrail’in tankları, zırhlı araçları imha edilmiş, sivilleri katletmek için pusuya yattığı tespit edilen bir işgalci, Kassam Tugayları’nın anti-personel roketiyle vurulmuştu.

KASSAM AKLINI ALDI, REFAH'A ÇAĞRILINCA İNTİHAR ETTİ

Terör devleti İsrail'in Gazze'deki soykırımında yer alan fakat ağır psikolojik travma yaşayan askerlerinden Eliran Mizrahi, Refah saldırılarında görevlendirildiği gün intihar etmişti. Mizrahi’den geriye, Gazze’de yerle bir edilen evlerin önünde katliam silahlarıyla poz verdiği fotoğrafları kalmıştı.

__________

MÜCAHİDLER OLMAZ DENİLENİ BAŞARIYOR

En modern silahlarla donatılan, sürekli ABD ve Batı’dan ikmal desteği alan, dünyanın çeşitli ülkelerinden topladığı Yahudileri ‘yedek asker’ olarak Gazze’ye dolduran, paralı askerlerle Gazze’de soykırım suçları işleyen İsrail, 8 aydır 45 kilometrekarelik Gazze Şeridi’nde hiçbir noktada hakimiyet sağlayamıyor.

Gazze’deki insanlık dışı ambargo nedeniyle gıdaya erişemeyen, elektriği ve interneti olmayan, hava gücü bulunmayan, zırhlı araçlara sahip olmayan, takviye mühimmat ve cephane desteği alamayan, devlet imkanlarından mahrum olan Hamas teşkilatının askeri kanadı Kassam Tugayları, kısıtlı imkanlara rağmen hemen her gün İsrail ordusuna inanılmaz darbeler indiriyor. Bakara Suresi’nin “Nice sayıca az bir topluluk Allah’ın izniyle sayıca daha çok olan bir topluluğa galip gelmiştir.” mealindeki 249. Ayet-i Kerimesi’nin adeta tecelli ettiği Gazze’de Filistinli mücahidler üst düzey birçok İsrail askerini etkisizleştiriyor, milyonluk tankları hurdaya çeviriyor, İsrail İHA’larını düşürüyor, en elit birliklerini pusuya düşürüp yok ediyor veya esir alıyor.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 159 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 1 hafta önce Şikayet Et
    KURAN CUMA SURESİ 6/7 ; "--- De ki: “Ey yahudiler! İnsanlar içinde yalnızca kendinizin Allah’ın dostları olduğunu sanıyorsanız ve bu iddianızda samimi iseniz, HAYDİ ÖLÜMÜ ARZU EDİN DE GÖRELİM!”Oysa onlar işledikleri günahlar yüzünden ölümü asla istemezler. Allah ise, o zâlimleri çok iyi bilmektedir. KENDİSİNDEN KAÇIP DURDUĞUNUZ ÖLÜM VAR YA, SONUNDA O, MUTLAKA GELİP SİZİ BULACAKTIR.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    yahudiler çok ahlaksız bir toplummuş o yüzden,bu işin reçetesi bolca her yerde İNTİHAR SALDIRILARırıdır.
    Cevapla
  • Kamil 1 hafta önce Şikayet Et
    ABD ile stratejik askeri ilişkileri var . Lakin , Gazze'ye Nükleer atacağını söylerken , Tıs tıs tıs diye başını kaldırmaya başladılar . En sonunda huyunu bastıramayacak , ABD'yi de sokacak .
    Cevapla
  • savaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Ellerine kollarına sağlık
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Yerini şimdi buldun zalim kafir hesap nasılmış göreceksin ebedi azabı.....iyi ki cehennem var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR