Nasrallah'ın cesedi, öldürüldüğü yer altı karargahından çıkartıldı!

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın cesedinin, Beyrut'ta, saldırının gerçekleştiği yer altı karargahından çıkartıldığı bildiriliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2024 15:34 GÜNCELLEME 29.09.2024 15:34 DÜNYA
Nasrallah'ın cesedi, öldürüldüğü yer altı karargahından çıkartıldı!
Nasrallah'ın cesedi, öldürüldüğü yer altı karargahından çıkartıldı!

İsrail’in Lübnan’da gerçekleştirdiği saldırının ardından Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğü doğrulandı.

Dahiye bölgesinde gerçekleştirilen hava saldırısında hayatını kaybeden Nasrallah'ın cesedinin bulunduğu bölgeden çıkartıldığı kaydediliyor. 

Ülkeyi tamamen işgal edebilir! Nasrallah’ın ölümü sonrası bölgeyi bekleyen büyük tehlikeÜlkeyi tamamen işgal edebilir! Nasrallah’ın ölümü sonrası bölgeyi bekleyen büyük tehlike

Nasrallah öldürüldü! Hizbullah'ın muhtemel yeni lideri! Nasrallah öldürüldü! Hizbullah'ın muhtemel yeni lideri!

ÖLÜM NEDENİ

Reuters haber ajansına konuşan görgü tanıkları, Nasrallah'ın vücudunda doğrudan yaralanma bulunmadığını aktardı.

Ölüm nedeninin, 'patlamadan kaynaklanan künt travması' olabileceği bildiriliyor. 

OĞLU ENKAZIN BAŞINA GİTTİ

Hasan Nasrallah’ın oğlu, babasının vurulduğu alanın enkazına gelerek yanındakilerle birlikte “seninleyiz Nasrallah” sloganı attı.

İsrail, 27 Eylül Cuma günü Beyrut'ta Şii nüfusun çoğunlukta olduğu ve Hizbullah'ın kalesi olarak nitelendirilen Dahiye bölgesini çok sayıda hava saldırısıyla hedef aldı.

Hizbullah lideri Nasrallah ve diğer bazı üst düzey isimlerin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan İsrail hava saldırıları, Beyrut'un Dahiye bölgesinde 6 binayı yerle bir etti. 

Lübnan’da birçok nokta saldırı altında...İsrail uçakları 4 sivili katletti!Lübnan’da birçok nokta saldırı altında...İsrail uçakları 4 sivili katletti!

İsrail tankları Beyrut'a mı giriyor? ABD'den açıklamaİsrail tankları Beyrut'a mı giriyor? ABD'den açıklama

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Bir Allah kulu 48 dakika önce Şikayet Et
    Bu millet komployu sever; Ölmedi sakallarını kesik aramızda ve yaşıyor. Görevlerini yaptılar ve görevleri bitittirildi. Allah bildiğini yapsın.
    Cevapla
  • murat f 49 dakika önce Şikayet Et
    Bir Müslümanla BİR ATAİST denizde bogulsa yüzmeyi kim biliyorsa o kurtulur . Yıllardır Müslüman ülkeleri ilim ve bilim yok ancak iki kadınla nasıl evlenilir yok ölen kişi ahirette nasıl karşılanır diyen bir molla var o yüzden kimse ALLAHdan birşey oturdugu yerde beklemesin ALLAH CAHİLLERİ SEVMEZ
    Cevapla
  • hakikat 50 dakika önce Şikayet Et
    şii sünni oyununa gelmem.ABD İSRAİL KİME SALDIRIYORSA BENİM DOSTUMDUR ONLARLA KİM DİREK DOLAYLI ORTAK MÜTTEFİKSE BENİM ONLARLA AYNI YERDE BULUNMAM DAHİ MÜMKÜN OLAMAZ.yok şöyle yok böyle.şii sünni yok esad yok esed.geç bu işleri.HER DALDA OYNAYIP HARAM HELAL TANIMAYIP ÇIKAR İÇİN HER HALTI YİYİP HERKESLE İŞ TUTUP ADIN SÜNNİ ADIN MÜSLÜMAN ÖYLEMİ?O ZAMAN ERBAKAN NEYDİ? ENAYİMİYDİ?
    Cevapla
  • Misafir 53 dakika önce Şikayet Et
    11 Eylül ABD için ne işe 7 Ekim'de İsrail için aynıdır ve her 2 saldırıda CIA ve mossad idaresinde ve bu ülkelerin bilgisi dahilinde gerçekleşti malesef amaç Müslümanlara savaş açmak ülkeleri işgal etmek
    Cevapla
  • Misafir 53 dakika önce Şikayet Et
    Allah şehadetini kabul etsin kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR