Netanyahu ile Biden anlaşmak üzere! İran'a olası saldırı nasıl olacak?

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ABD Başkanı Joe Biden'ın Tel Aviv'in İran'a olası saldırı planının niteliği ve kapsamı konusunda mutabakata yakın oldukları öne sürüldü. ABD'nin saldırı planını biraz fazla sert bulduğu belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 00:35 GÜNCELLEME 11.10.2024 00:49 DÜNYA
Netanyahu ile Biden anlaşmak üzere! İran'a olası saldırı nasıl olacak?
Netanyahu ile Biden anlaşmak üzere! İran'a olası saldırı nasıl olacak?

İsrail merkezli Walla haber sitesi, Netanyahu ile Biden'ın 9 Ekim'deki telefon görüşmesinde İsrail'in İran'a olası misillemesinin ele alındığını yazdı.

"FİKİR AYRILIKLARI BÜYÜK ORANDA GİDERİLDİ"

Adı açıklanmayan İsrailli ve ABD'li yetkililere dayandırılan haberde, Netanyahu ile Biden arasındaki görüşmede İsrail'in İran'a olası saldırı planının niteliği ve kapsamı konusunda Washington ile Tel Aviv arasındaki fikir ayrılığının "büyük oranda giderildiği" ileri sürüldü.

Türkiye'ye karşı planları var mı? Herzog'dan 'Türkiye' açıklaması!Türkiye'ye karşı planları var mı? Herzog'dan 'Türkiye' açıklaması!

İsrail'den İran'a kanlı tehdit: Ölümcül ve şaşırtıcı olacak!İsrail'den İran'a kanlı tehdit: Ölümcül ve şaşırtıcı olacak!

WASHINGTON İSRAİL'İN SALDIRI PLANINI "BİRAZ FAZLA AGRESİF" BULUYOR

Fikir ayrılıkları büyük oranda giderilse de İsrail'in olası misilleme saldırı planının Washington yönetiminin istediğinden "biraz daha agresif olduğu" savunuldu.

Haberde ayrıca dün akşam toplanan İsrail Güvenlik Kabinesinin, Netanyahu ile Savunma Bakanı Yoav Gallant'a İran'a saldırının zamanlamasını belirleme yetkisini vermesinin beklendiği belirtildi.

İRAN'IN SALDIRISININ ÜZERİNDEN 10 GÜN GEÇTİ

İran, 1 Ekim'de İsrail'e füze saldırısında bulunmuştu. Tel Aviv yönetimi, İran'ın bu saldırısına karşılık verileceğini bildirmişti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Kartal gözü . 2 saat önce Şikayet Et
    İranın nükleer tesislerini vurup orta doğuyu radyasyonla .zehirlemeyi.planlıyorlar siyon kafalar ... akabinde boşaltmak çok kolay olacak kimse radyasyonlu yerde durmak zehirlenmek . istemeyecek İsrail ve ABD . Arzı mevudu insansız topraklarda bedavadan kuracak .
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 saat önce Şikayet Et
    “Saddam da kimyasal var” ve Petrole buladıkları balıkçıl kuşunu CNN'de hamburgerci ABD halkına gösterip “Saddam bölgeyi petrole buladı" diye yaygara kopardılar. Kendilerinin tezgahladığı ikiz kuleler masalı sonrası da "Haçlı savaşımız başlıyorrr ! " naraları atarak Irak ve Afganistan işgal ettiler.
    Cevapla
  • murtaza 2 saat önce Şikayet Et
    Amerika ve İsrail haritadan silinmedikçe dünyaya huzur yok
    Cevapla
  • Casper 2 saat önce Şikayet Et
    İran da dahil buna..
    Cevapla
  • OSMANOGLU 2 saat önce Şikayet Et
    Kasikci kavgasina dondu bu is,abd ne itrail den nede molla irandan vaz gecemiyor.Kontrollu kavga diyelim suna
    Cevapla
  • arıcı İsmail 2 saat önce Şikayet Et
    İran israil abd şeytanı hepsi beraber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR