Hamas İsrail teröristlerini tek tek indiriyor! Siyonist 'sözcü'lerini sarsan görüntüler

Cesur komutan Yahya Sinvar'ı Gazze'de şehit veren Hamas, soykırımcı İsrail ordusunu hüsrana uğratmaya devam ediyor. Hamas'ın mücahitleri 379 gündür İsrail askerlerini tek tek indiriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 17:41 GÜNCELLEME 19.10.2024 17:41 DÜNYA
Hamas İsrail teröristlerini tek tek indiriyor! Siyonist 'sözcü'lerini sarsan görüntüler
Hamas İsrail teröristlerini tek tek indiriyor! Siyonist 'sözcü'lerini sarsan görüntüler
  • Haber7 - ÖZEL

Filistin’in Gazze Şeridi’nde 379 gündür İsrail işgaline direnen Hamas teşkilatının askerî kanadı Kassam Tugayları, Siyonist orduya ağır darbeler indiriyor. İsrail envanterindeki zırhlı araçların yüzde 40’ını yok etmeyi başaran mücahidler, bugüne kadar 745 İsrailli teröristi teker teker ortadan kaldırdı.

İsmail Haniyye, Salih Aruri, Yahya Sinvar gibi öncü isimlerini şehit veren Hamas’ın askerî sahada gücü geriletilemedi.

1 yılı aşkın süredir devam eden mukavemette başarılı askeri hamleler gerçekleştiren Kassam Tugayları’nın, savaşın son dönemde şiddetlendiği Eylül ayından itibaren İsrail ordusuna yönelik taarruzlarını Haber7 okurları için derledik.

Sözcü'den skandal 'Yahya Sinvar' manşeti! Büyük tepki çekti!Sözcü'den skandal 'Yahya Sinvar' manşeti! Büyük tepki çekti!

Zırh delici roketler, karadan karaya roket sistemleri, havan mermileri, keskin nişancı atışları ve tl yapımı tuzaklayıcılarla İsrail askerlerini bir bir imha etmeyi başaran Kassam Tugayları’nın başarılı operasyonel faaliyetlerinin görüntüleri şöyle sıralanıyor...

PUSUYA DÜŞTÜLER

20 Eylül 2024’te yayınlanan görüntüde, Refah şehrinde bir Siyonist araç konvoyunun pusuya düşürüldüğü anlar yer aldı. Mücahitlerin savaş hatlarından döndükten sonra bir Siyonist ZPT'yi iki "Şevaz" roketiyle havaya uçurmayı başardıklarını ve diğer iki ZPT'yi de "Yasin 105" ve "Tandum" mermileriyle hedef aldıkları bildirildi.

BOMBAYLA TUZAKLANAN TANK ELE GEÇİRİLDİ

22 Eylül’de Refah'ın Tannur mahallesinde iki eve barikatlar kurarak gizlenen çok sayıda işgalci siyonist, mücahitlerin gazabına uğradı. Mücahitler, evi içindeki İsrail askerleriyle birlikte imha etti. Gün içerisinde başka bir operasyonda ise mücahitler İsrail buldozerini yok etmeyi başardı. Refah şehrinin doğu bölgesinden bir video paylaşan Kassam Tugayları, uzaktan kumandalı patlayıcı yerleştirilen zırhlı aracın ele geçirildiği görüntüleri yayınladı.

PEŞ PEŞE İMHA

26 Eylül’de Kassam Tugayları, Refahta İsrail ordusunun zırhlı birliklerine düzenlediği operasyonun görüntülerini yayınladı. Dron kamerasıyla elde edilen görüntüler üzerinden İsrail ordusunun ikmal hattını deşifre eden mücahitler, Yasin 105 roketleriyle tank ve buldozerleri bir bir havaya uçurarak çok sayıda İsrail askerini öldürdü ve yaraladı.

HAVANLA VURULDU

1 Ekim’de Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde mayınlı bölgenin patlatılması sonucu İsrail askerlerinden ölenler ve yaralananların olduğu duyuruldu. İsrail ordusuna ait 2 asker nakil aracı, bir Merkava tankı ve iki D9 askeri buldozer patlayıcılar ve Yasin-105 roketleriyle vuruldu. Kudüs Seriyyeleri ise havan mermileriyle İsrail tanklarını vurduğu görüntüleri paylaştı. Operasyon, İsrail saldırısında can veren Hizbullah lideri Nasrallah’a adandı.

TANKIN ÜZERİNDEN MEZARA

3 Ekim’de Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah şehrine giren İsrail ordusunu hedef alan Kassam mücahidleri, tankları Yasin 105 roketiyle vurdu. İsrail’e ait Merkava tankının, üzerindeki Siyonist askerle birlikte havaya uçurulduğu kaydedildi.

ZIRHLILAR KUŞATILDI

4 Ekim’de Han Yunus şehrine giren İsrail askerlerinin mevki bilgisini insansız hava aracıyla tespit eden Kassam Tugayları, kuşatma tarzı saldırıyla tankların üzerine atıldı. Yasin 105 roketiyle hedef alınan İsrail tankları alev topuna döndü.

TEK ATIŞLA İNDİRDİ

7 Ekim’de Gazze Şeridi’nden İsrail’e 4 roket fırlatıldı. Ayrıca Beyt Hanun’da bir İsrail subayı, keskin nişancı atışıyla öldürüldü.

TÜNELE GİRECEKLERDİ MEZARA GİRDİLER

13 Ekim’de Refah şehrinin doğusundaki El Rayyan bölgesinde işgalci askerlerin toplandığı bir tünel ağzında tuzaklı patlayıcı patlatıldı. Patlama neticesinde çok sayıda İsrail askeri öldürüldü ve yaralandı. 

SİYONİSTLERE ÖLÜM HAVADAN GELDİ

14 Ekim’de Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde İsrail keşif devriyesini intihar dronuyla vurdu. 4 İsrail askeri öldürüldü.

KANLI KONVOYA HASSAS PUSU

Yine 14 Ekim’de yayınlanan görüntülerde Gazze Şeridi’nin güneyindeki Cibaliye kampının doğusunda bir mekanize piyade bölüğü pusuya düşürüldü. El yapımı patlayıcı kullanılarak düzenlenen saldırıda İsrail’in katliam ordusuna ait askeri konvoy hedef alındı. Yayınlanan görüntülerinde patlama sonrası İsrail askeri araçlarının hurda yığınına döndüğü görüldü.

HEM GAZZE'DE HEM BATI ŞERİA'DA

16 Ekim’de Cibaliye mülteci kampı bölgesinde bir eve sızmaya çalışan İsrail askerlerini TBG füzesiyle hedef alındı. Gazze merkezindeki Netzarim cephesinde konuşlanan İsrail ordu birlikleri ise, Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri’nin ortak operasyonunda ağır havan toplarıyla vuruldu. Ayrıca Batı Şeria’nın Tulkarm şehrinde Kudüs Seriyyeleri tarafından İsrail askeri araçları ve buldozerleri havaya uçuruldu.

17 Ekim’de Refah’ın doğusunda yer alan Rayyan bölgesinde Siyonist istihkam gücü, mücahitler tarafından tünele yerleştirilen bombanın infilak ettirilmesiyle etkisiz hale getirildi.

SİYONİSTLER SON SÜRAT MEZARA

18 Ekim’de, mücahid komutan Yahya Sinvar’ın şehit edildiğinin duyurulduğu gün Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliye kampı bölgesinde yola döşenen patlayıcılarla İsrail askerlerini öldürdü. Bir diğer görüntüde Kassam mücahidi, Yasin 105 roketiyle İsrail tankını vurdu.

 

___

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Saatçi 34 dakika önce Şikayet Et
    Çok güzel haber başlığı olmuş... Hamas'ın ellerinden öperim...itrailin sonu yakındır..
    Cevapla
  • Mustafa Ali 39 dakika önce Şikayet Et
    Rabbim yerdeki ve gökteki askerleri ile yardım etsin o şanlı mücahitleri
    Cevapla
  • keamu 44 dakika önce Şikayet Et
    Bu güzel başlığı atan arkadaşı kutluyorum.bu başlığı atmamızı sağlayan mücahidlere selam olsun...
    Cevapla
  • Serdar Almanya 1 saat önce Şikayet Et
    Elhamdülillah Allah yardımcınız olsun KOCLAR
    Cevapla
  • Mustafa 1 saat önce Şikayet Et
    Sözcu ve yazarlari hic unutulmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR