Yahya Sinvar'ın şehit edildiği evin sahibinden duygulandıran mesaj

Hamas Lideri Yahya Sinvar'ın şehit edildiği evin sahibi, yazdığı mesajda; "Dünyanın en temiz ve en şerefli koltuğu bizim evimizdedir.” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 18:45 GÜNCELLEME 19.10.2024 18:50 DÜNYA
Yahya Sinvar'ın şehit edildiği evin sahibinden duygulandıran mesaj
Yahya Sinvar'ın şehit edildiği evin sahibinden duygulandıran mesaj

İşgalci İsrail ordusu ile ön cephede saatlerce çarpıştığı bir evde şehit düşen Hamas Lideri Yahya Sinvar'ın son görüntüleri paylaşılmıştı. Görüntülerde elinden ağır yaralanan Sinvar’ın bir koltukta oturduğu ve yüzünün bir eşarpla örtülü olduğu görülüyor.

Sinvar, aldığı ağır yaraya rağmen kendi görüntülerini kaydeden İHA’ya bir sopa fırlatıyor. O anlar Sinvar'ın 'savaşarak' öldüğü yorumlarını güçlendirirken; Hamas liderinin şehit edildiği evin sahibi açıklamada bulundu. 

"DÜNYANIN EN TEMİZ KOLTUĞU BİZİM EVİMİZDEDİR"

Ev sahibi açıklamasında; evinin işgal kuvvetleri  tarafından yıkılmadan önceki anını paylaşarak "Evimizde şehit olman bizi gururlandırıyor. Evimiz, canımız, her şeyimiz sana feda olsun ey Ebu İbrahim." dedi.

Sinvar'ın şehit olmadan önce yanında görüldüğü kanepe için ise ev sahibi  "Dünyanın en temiz ve en şerefli koltuğu bizim evimizdedir.” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Yusuf 48 dakika önce Şikayet Et
    Selam şehit Yahya abimize ve evin sahibine dünya da sizin gibi şerefli insanları duyup ve gördükçe daha çok gururlanıyor daha çok ümitleniyoriz .
    Cevapla
  • Misafir 57 dakika önce Şikayet Et
    bir musluman olarak sinvari kiskaniyorum hemde çok rabbim banada nasip edermi bilmem mekani cennet olsun
    Cevapla
  • SELAMET 59 dakika önce Şikayet Et
    YAHUDİLERİN KORKAK LİDER GEÇİNEN İTLERİ SİZ SAKLANACAK YER ARARKEN HAMAS LİDERLERİ CESARETLE SAVAŞIYOR.....ARANIZDAKİ FARK SİZ AMERİKAYA GÜVENEN ALÇAK KORKAKLARKEN ONLAR KENDİLERİNE GÜVENEN CESUR INSANLARDIR...GALİBİYET ENİNDE SONUNDA cesurların olacaktır.
    Cevapla
  • Ülkem 1 saat önce Şikayet Et
    Ağlıyorum ağlıyorum elimden birşey gelmiyor rabbim şehadetini kabul etsin SİNVARIN.RABBİM BİZ MÜSLÜMANLARA FERASET VERSİN ALEMİ İSLAMA BİRLİK BERABERLİK VERSİN İNŞALLAH.........
    Cevapla
  • selahaddin eyyubi 1 saat önce Şikayet Et
    seni koruyamadık kahraman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR