İran, İsrail saldırısında kaç askerinin öldüğünü açıkladı

İran ordusu, İsrail'in gece saatlerinde yaptığı saldırılarda iki askerin hayatını kaybettiğini duyurdu. Askerlerin hangi bölgeye düzenlenen saldırıda öldüğüne dair bilgi verilmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 11:30 GÜNCELLEME 26.10.2024 14:40 DÜNYA
İran, İsrail saldırısında kaç askerinin öldüğünü açıkladı
İran, İsrail saldırısında kaç askerinin öldüğünü açıkladı

İran, İsrail'in saldırılarında iki askerin hayatını kaybettiğini duyurdu. İran ordusu tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in gece İran'a düzenlediği saldırılarda iki askerin yaşamını yitirdiği belirtildi. Askerlerin hangi bölgede hayatını kaybettiği bilgisi verilmezken, konuyla ilgili detayların daha sonra açıklanacağı aktarıldı.

İRAN KARŞILIK VEREBİLİR

BAE ve Suudi Arabistan, İsrail'in İran saldırısını kınarken, Tasnim haber ajansına konuşan bir İranlı yetkili, İsrail'in saldırılarına cevap vermeye hazırlıklı olduklarını ve "orantılı bir karşılık" verileceği söyledi.

İsrail saldırısı sonrası ABD ve İngiltere'den İran'a sürpriz çağrıİsrail saldırısı sonrası ABD ve İngiltere'den İran'a sürpriz çağrı

İsrail'den İran'a saldırı! Hangi hedefler vuruldu Savaş jetleri nasıl serbestçe girebildi?İsrail'den İran'a saldırı! Hangi hedefler vuruldu Savaş jetleri nasıl serbestçe girebildi?

MİSİLLEME SAVAŞI

İran ile İsrail arasında karşılıklı misillemeler devam ediyor. Bu kapsamda Tel Aviv yönetimi, gece saatlerinde İran'da bazı noktalara saldırılar gerçekleştirdi. İsrail ordusu, askeri hedefleri vurduklarını ve operasyonu tamamladıklarını ifade ederken, İran cephesi ise, saldırılar neticesinde kısıtlı bir hasar oluştuğunu söyledi.

ABD VE İNGİLTERE "ARTIK DURUN" DEDİ

ABD ve İngiltere hükümetleri, İran'a çağrı yaparak, İsrail'e karşılık vermemesini istedi. İki başkent de karşılık saldırıların durmasını ve gerilimin düşürülmesini talep etti.

KAYNAK : Haber7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 190 TÜMÜ
  • reis 23 dakika önce Şikayet Et
    Yıllarca suriye yi,filistin halkını kukla olarak kullan,sonra onları israil in kucağına at.Onları işgal ettirip kırdırıp geriye çekil seyret.Ne güzel ortaklık,çok güzel kıvırmalar.
    Cevapla
  • Namyelüs 27 dakika önce Şikayet Et
    İsrail büyük saldırı yapmış,İran 2(İKİ) askerini kaybetmişmiş.Tiyatro oyunları bile bundan daha gerçekçi olur!
    Cevapla
  • Şaşkın 37 dakika önce Şikayet Et
    Durun siz kardeşsiniz :)
    Cevapla
  • Fani 48 dakika önce Şikayet Et
    Dunya ya tehlike saçan iki ülke
    Cevapla
  • Sifirsiniz 49 dakika önce Şikayet Et
    Itrailin kaç teröristi ölmüştü? 0 ..SIFIR...SIFIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR