İsrail'in İran'a saldırısı: AK Parti'den açıklama geldi

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in İran'a saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 15:30 GÜNCELLEME 26.10.2024 15:30 GÜNCEL
İsrail'in İran'a saldırısı: AK Parti'den açıklama geldi
İsrail'in İran'a saldırısı: AK Parti'den açıklama geldi

SON DAKİKA HABERİ: İsrail, Cumartesi sabaha karşı İran'a bir saldırı gerçekleştirdi. Saldırının ardından AK Parti'den açıklama geldi. 

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e kınama!Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e kınama!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'e tepki gösterdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

"ULUSLARARASI TOPLUMU HAREKETE GEÇMEYE ÇAĞIRIYORUZ"

"Soykırımcı Netanyahu şebekesinin komşumuz İran’a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz. Gazze’de soykırıma devam eden, Lübnan’a ve BM Barış gücüne saldıran Netanyahu katliam şebekesi, bölge ve dünya barışı için bir tehdittir. Devletlerin egemenliğini, uluslararası hukuku, kurum ve kuruluşları hiçe sayan bu şebekenin durdurulması insanlık adına bir gerekliliktir. Bölgemizi ateş çemberine çeviren Netanyahu şebekesine karşı uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırıyoruz."

İsrail saldırısı sonrası ABD ve İngiltere'den İran'a sürpriz çağrıİsrail saldırısı sonrası ABD ve İngiltere'den İran'a sürpriz çağrı

Savaş büyüyor! İran'dan son dakika açıklaması! Savaş büyüyor! İran'dan son dakika açıklaması!

İsrail'den İran'a saldırı! Hangi hedefler vuruldu Savaş jetleri nasıl serbestçe girebildi?İsrail'den İran'a saldırı! Hangi hedefler vuruldu Savaş jetleri nasıl serbestçe girebildi?

KAYNAK : Haber7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Misafir 40 dakika önce Şikayet Et
    Bisuna dunyaya cagri yapmissin Ömer Celik Israil ile Iranin danisikli dövusu kimsenin burnu bile bile kanamax bunlarin tiyatrosunda.
    Cevapla
  • Dede 42 dakika önce Şikayet Et
    İsrail Dünya Barışı istemiyor. Dünya savaşı istiyor. Allah bunlara nazilerin yaptığı gibi birilerini musallat eder. İnşallah.Yoksa bunlar insan değil. Durmaz.Şeytanın uşakları.
    Cevapla
  • Emekli imam 1 saat önce Şikayet Et
    Reis sayesinde konuşan Türkiye var Ömer Çelik bey arkasında Amerika ingildere var bundan da bahset yoksa İsrail'i İran nefesiyle yok eder
    Cevapla
  • J211 1 saat önce Şikayet Et
    olmayan kurumlari cagirmayalim sayin bakanım.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    bıktık şu uluslararası tuplumu çağırma işinden.... 1 yıldır çağırıyoruz ama kale alan yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR