ABD'nin saldırılarını Trump dansı ile kutlayan İranlı Moone'nun kuzeni saldırılarda öldü
ABD-İsrail saldırıları sonrası Trump dansıyla gündeme gelen İranlı Moone Rahimi, bu kez kuzeninin gerçekleştirilen saldırılar sırasında öldüğünü sosyal medya hesabından bildirdi.
ABONE OL
ABD-İsrail'in ortak hava saldırısıyla İran dini lideri Ali Hamaney'i öldürmesinin ardından Trump dansı ile gündeme gelen İranlı Moone Rahimi, ABD ve İsrail tarafından İran'a yönelik gerçekleştirilen saldırılarda kuzeninin öldürüldüğünü açıkladı.
ABD'de doktora öğrencisi olan Rahimi İran'a yönelik saldırıların başlamasının ardından Trump dansı yaparak sevincini gösterdiği video viral oldu.
KUZENİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ AÇIKLADI
Rahimi bu sefer başka bir paylaşımla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Soldaki benim, sağdaki ise geçen hafta kaybettiğim sevgili kuzenim. Eğer İslami rejim olmasaydı hayatta olurdu. Bunu gözlerim yaşlı bir şekilde yazıyorum. Bu fotoğraf, doğduğum yeri ve yaşadığım yeri fark etmeden önce hayatımda gerçekten mutlu olduğum son an olabilir. İslam rejimi sahip olabileceğim her şeyi elimden aldı: özgürlüğümü, haklarımı, mutluluğumu, gençliğimi ve daha birçok şeyi. Amerika Birleşik Devletleri gibi harika bir ülkeye taşınırsam sonunda mutlu olacağımı düşünmüştüm, ama olmadı çünkü memleketimin mahvolduğunu ve kardeşlerimin İslam rejimi tarafından katledildiğini izliyorum. Her gece içimizden biri ölüyor ve tüm dünya bizi görmezden geliyor. Tüm dünya, İran Devrim Muhafızları'nın ideolojisinin varlığını sürdürmesi uğruna binlerce masum sivilin-çocuklar, yetimler ve hamile kadınlar da dahil olmak üzere- öldüğü gerçeğini görmezden geliyor. Güzel ülkemizi, hayatlarımızı, ailelerimizi ve özgürlüğümüzü elimizden aldılar ve tüm dünya sessizce izliyor. Huzur içinde uyu, kardeşim" ifadelerine yer verdi.
-
Düzceli 39 dakika önce Şikayet Etİşte katiline aşık olmak diye buna denir. Süzme vatanhaini.Beğen Toplam 12 beğeni
-
İso 42 dakika önce Şikayet Etonun. bunun. arkasına. saklalan. KORKAK Trampetin. askerlik. yapmamak. için. ABD’ye KAÇAN. dede. TRAMPET. gibi , SİZDE. kutlayıncaya. ile. suclayacıgına. ABD’ye. KAÇSAYDINIZ. yazBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 45 dakika önce Şikayet EtNe beyni yıkaması kâfir kâfir ligini yapıyor da Müslüman ne zaman müslüman olacak belli değilBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 51 dakika önce Şikayet Etİran o kadar haine rağmen imkansızı başarıyor. Siyonizme ve köpeği abd ye karşı İran'ın yanındayız.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Çerkez Isa 6 dakika önce Şikayet EtDikkat etmek gerekir Türkiye de bundan fazla hain olabilirBeğen
-
ahmet 53 dakika önce Şikayet Etiranın fetöcüsü hain .amerikanbombası bir gü senide vurur hiç merak etmeBeğen Toplam 3 beğeni