AUZEF AKSİS sınav sonuç ekranı: Final sınavı notu açıklandı mı?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) final sınavları 4-5 Haziran tarihlerinde bitti. Sınava giren adaylar AKSİS üzerinden sınav notlarına erişebilecek. Öğrencilerin uzaktan öğretim programlarında ders geçme notu en az 50 puan olarak belirlendi. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2022 08:45 GÜNCELLEME 07.06.2022 08:53 EĞİTİM ÖĞRETİM
AUZEF AKSİS sınav sonuç ekranı: Final sınavı notu açıklandı mı?
AUZEF AKSİS sınav sonuç ekranı: Final sınavı notu açıklandı mı?

AUZEF 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi bitirme sınavları, 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde tamamlandı. Toplam 4 oturumda gerçekleştirilen final sınavlarının ardından sınava katılım sağlayan öğrenciler, AUZEF bitirme sınavı sonuçları için geri sayıma geçti. AUZEF final sınavı sonuçları, İstanbul Üniversitesi tarafından yapılacak olan değerlendirme sonrası istanbul.edu.tr'den ilan edilecek.

AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde ders puanları hesaplanırken; açık öğretim programlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürür, uzaktan eğitim programlarında yanlış cevaplar dikkate alınmaz.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencilerinin bir dersten geçebilmeleri için yarıyıl/yılsonu sınavından 100 tam puan üzerinden en az 40, uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 alması gerekiyor.

AUZEF

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi bitirme sınav sonuçlarının 15 Haziran 2022 tarihinde açıklanması bekleniyor. Henüz resmi açıklama yapılmamasına rağmen, önceki dönem sınavları da sınavın yapıldığı tarihten itibaren 10 gün sonra açıklanmıştı.

AUZEF SINAV SONUCU NASIL SORGULANIR?

AUZEF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi

AUZEF TELAFİ SINAVLARI NE ZAMAN?

AUZEF Bahar Dönemi telafi sınavları 2 - 3 Temmuz 2022 tarihlerinde yapılacak.

 

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR