KPSS DHBT sınavı ne zaman? DHBT sınav giriş belgesi yayınlandı mı?

KPSS DHBT sınavı için geri sayım başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çalışmak isteyenler, ÖSYM tarafından yapılan DHBT sınavına katılım sağlayacak. Adaylar, 2022 yılının son KPSS oturumu olan DHBT sınav tarihini sorguluyor. Peki KPSS DHBT sınavı ne zaman? DHBT sınav giriş belgesi yayınlandı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2022 10:15 GÜNCELLEME 21.11.2022 10:16 EĞİTİM ÖĞRETİM
KPSS DHBT sınavı ne zaman? DHBT sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
KPSS DHBT sınavı ne zaman? DHBT sınav giriş belgesi yayınlandı mı?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından her sene yapılan DHBT oturumu bekleniyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda din görevlisi olarak çalışmak isteyenler adaylar, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) oturumuna katılacak. Peki KPSS DHBT sınavı ne zaman? DHBT sınav giriş belgesi yayınlandı mı?

KPSS DHBT SINAVI NE ZAMAN?

KPSS DHBT başvuruları yakın zamanda tamamlandı. Adaylar başvurularını ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak gerçekleştirdi.  KPSS DHBT oturumu 27 Kasım 2022 tarihinde saat 10.15'te başlayacak.

ÖSYM 2023 sınav takvimi ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS, YDS, ALES, YKS 2023 sınav tarihleri belli mi?ÖSYM 2023 sınav takvimi ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS, YDS, ALES, YKS 2023 sınav tarihleri belli mi?

DHBT SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

KPSS DHBT sınav giriş belgesi yayınlandı. Sınav giriş belgesi görüntülemek ÖSYM AİS sistemine T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile giriş yapılmaktadır.

DHBT SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR