ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulanıyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı akademik takvimi ile sınav tarihleri açıklandı. Akademik takvime göre güz dönemi vize sınavları 26-27 Kasım ayında uygulanacak. Peki ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

ABONE OL
GİRİŞ 18.11.2022 09:29 GÜNCELLEME 18.11.2022 09:30 EĞİTİM ÖĞRETİM
ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı
ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi ara sınavları için geri sayım başladı. Kasım ayında yapılacak ATA AÖF vize sınavları için sınav giriş belgesi sorgulanıyor. Güz döneminde sınavlar 3 oturum şeklinde yapılacak. Peki  ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

ATA AÖF sınav giriş belgesi henüz yayınlanmadı. Sınav giriş yerlerinin belirtildiği belge, sınavdan bir hafta 10 gün önce öğrencilerin erişimine açılacağı düşünülüyor.

SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR?

Öğrenciler sınav giriş belgesini, obs.atauni.edu.tr adresinden alabilecek. ATA AÖF öğrenci sistemine girmek isteyenler, şifrelerini yazdıktan sonra sınav giriş belgesini görüntüleyebilir.

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ATA AÖF VİZELERİ NE ZAMAN?

ATA AÖF 2022-2023 sınav takvimine göre güz dönemi vize/ara sınavları 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşecek.

Okullar ne zaman kapanacak? MEB 2022-2023 eğitim öğretim yılı ne zaman bitiyor?Okullar ne zaman kapanacak? MEB 2022-2023 eğitim öğretim yılı ne zaman bitiyor?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR