YKS ertelendi mi, ne zaman yapılacak, tarihi değişti mi? ÖSYM, 2023 YKS için bir araya geliyor!

YKS ertelendi mi sorusu internette en çok araştırılanlar arasına girdi. 2023 ÖSYM sınav takvimi ile sınav tarihleri konuşuldu. 18 Haziran'ın seçim zamanına denk gelme ihtimali ile 2023 YKS tarihinin değişip değişmeyeceği konuşulmaya başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik konu hakkında konuştu. Peki YKS ertelendi mi, ne zaman yapılacak, tarihi değişti mi? ÖSYM, 2023 YKS için bir araya geliyor!

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2022 16:59 GÜNCELLEME 25.11.2022 16:59 EĞİTİM ÖĞRETİM
YKS ertelendi mi, ne zaman yapılacak, tarihi değişti mi? ÖSYM, 2023 YKS için bir araya geliyor!
YKS ertelendi mi, ne zaman yapılacak, tarihi değişti mi? ÖSYM, 2023 YKS için bir araya geliyor!

YKS tarihi değişti mi sorusu öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Seçim zamanına denk gelme düşüncesiyle sınavın ertelenip ertelenmeyeceği konuşulmaya başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, akıllardaki soru işaretini giderdi. Çelik, YKS tarihi hakkında konuştu.

YKS ERTELENDİ Mİ, TARİHİ DEĞİŞTİ Mİ?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik konu hakkında "Sevgili öğrencilerimizin hiçbir sınavını seçim takvimine denk getirmeyiz. Bununla ilgili olarak ÖSYM bir çalışma yapıyor, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşırlar. Seçim takviminin değişmesiyle ilgili bir değerlendirmemiz yok. Tabii ki seçimin olduğu gün sınav olmayacağına göre, prensip olarak seçim takvimiyle sınav takvimi üst üste gelmez. Onunla ilgili açıklama yapılacaktır" sözlerini kullandı.

YKS 2023 NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimi bilgilerine bakılarak 17-18 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşecek. Seçim zamanına denk gelme ihtimali üzerine tarihin değişeceği düşünülüyor.

AÖL sınavları ne zaman, online mı? 2023 MEB sınav takvimiAÖL sınavları ne zaman, online mı? 2023 MEB sınav takvimi

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR