MSÜ tercihleri ne zaman 2023? MSÜ tercihi tarihleri belli mi?

MSÜ tercihleri ne zaman sorusu gündemde yerini aldı. Binlerce adayın katıldığı sınav sonrasında MSÜ soru ve cevapları aynı gün içinde yayımlandı. Adaylar şimdi gözleri Milli Savunma Üniversitesi tarafından gelecek açıklamaya çevirdi. Peki MSÜ tercihleri ne zaman 2023? MSÜ tercihi tarihleri belli mi?

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2023 16:52 GÜNCELLEME 03.04.2023 19:17 EĞİTİM ÖĞRETİM
MSÜ tercihleri ne zaman 2023? MSÜ tercihi tarihleri belli mi?
MSÜ tercihleri ne zaman 2023? MSÜ tercihi tarihleri belli mi?

MSÜ tercihi tarihleri merak ediliyor. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) sonrasında tercih tarihleri sorgulanıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için beklenen tarih sorgulanıyor. Peki MSÜ tercihleri ne zaman 2023? MSÜ tercihi tarihleri belli mi?

MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN?

Milli Savunma Üniversitesi 2023 tercihleri için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz sene göz önüne alındığında MSÜ tercihleri 18 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılmıştı.

MSÜ TERCİHLERİ NEREDEN YAPILACAK?

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini yapacak binlerce aday tercihlerini, Milli Savunma Üniversitesi tarafından açıklanan tarihlerde https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden gerçekleştirecek.

MSÜ TERCİHLERİ İÇİN AÇIKLAMA

ÖSYM MSÜ sınav kılavuzu bilgilerine göre MSÜ tercihleri için şu bilgiler verildi:

"ÖSYM Başkanlığınca yapılacak 2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2023-MSÜ) katılan adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini, Milli Savunma Bakanlığı tarafından adaylara duyurulacak tarihler arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresine girerek yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde internet sitesi üzerinden tercihini yapmayan adaylar, 2’nci seçim aşamalarına çağrılmayacaklardır."

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR