KYK yurtları ne zaman açılacak? Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtları açılma tarihi

KYK yurtları ne zaman açılacak sorusu üniversite öğrencileri tarafından merak ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK yurtları açılma tarihi hakkında açıklama yaptı. Peki KYK yurtları ne zaman açılacak? İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2023 15:33 GÜNCELLEME 07.04.2023 15:33 EĞİTİM ÖĞRETİM
KYK yurtları ne zaman açılacak? Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtları açılma tarihi
KYK yurtları ne zaman açılacak? Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtları açılma tarihi

KYK yurtları açılma tarihi hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu merak edilen bilgileri paylaştı. Binlerce öğrenciyi ilgilendiren açıklamada Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt ücretleri hakkında detaylar da paylaşıldı. Peki KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK YURTLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

KYK yurtları açılma tarihi merakla beklenirken Bakan Kasapoğlu merakları giderecek açıklamayı yaptı. Eğitime yüz yüze devam etmek isteyen öğrencilerin yurtlarda kalabilmesi için planlamalar yapıldığını belirten Kasapoğlu, "KYK yurtları hem depremzedelerin hem de öğrencilerin hizmetine açılacak." Sözlerini kullandı.

KYK YURTLARI AÇILMA TARİHİ BELLİ Mİ?

Kahramanmaraş depremi sonrasında eğitime ara verilirken depremzedelere KYK yurtlarında konaklama imkanı verilmişti. Üniversiteler uzaktan eğitim sistemine geçmişti ve öğrenciler yurtlardan ayrılmıştı.

KYK yurtlarının açılma tarihi hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz günlerde YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversiteler yüz yüze eğitime 3 Nisan 2023 tarihi ile başladı.

2. ara tatil ne zaman, hangi tarihte? 2023 ikinci dönem ara tatili MEB tarafından netleşti!2. ara tatil ne zaman, hangi tarihte? 2023 ikinci dönem ara tatili MEB tarafından netleşti!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR