KPSS 2020/7 tercih sonuçları açıklandı! Tarım ve Orman Bakanlığı ÖSYM sonuç ekranı!

Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel atama tercihleri 15-28 Mayıs tarihlerinde yapıldı. Tercihlerini tamamlayan adaylar KPSS 2020/7 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunun yanıtını araştırıyordu. Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS atama sonuçları belli oldu. İşte KPSS 2020/7 atama sonuçları

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2020 10:18 GÜNCELLEME 09.06.2020 10:32 EĞİTİM
KPSS 2020/7 tercih sonuçları açıklandı! Tarım ve Orman Bakanlığı ÖSYM sonuç ekranı!
KPSS 2020/7 tercih sonuçları açıklandı! Tarım ve Orman Bakanlığı ÖSYM sonuç ekranı!

Tarım ve Orman Bakanlığında sözleşmeli olarak çalışmak isteyen adaylar tercihlerini tamamladı. Teknisyen, mühendis, veteriner hekim gibi alanlarda tercihlerini yapan adaylar ÖSYM tarafından açıklanacak sonuçlara kilitlendi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıalcak yerleştirmelerde adayların ÖSYM kayıtlarındaki bilgiler esas alınacak. Eksik bilgi veya gerçeğe uymayan hususlar tespit edildiğinde adayların atamaları yapılmayacak. Yerleştirmeler adayların puanlarına ve tercih sıralarına bakılarak yapılacak. Peki  Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS 2020/7 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yaşanan son gelişmeler….

 

KPSS 2020/7 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla KPSS tercih sonuçlarının açıklandığını duyurdu. İşte Bakan Pakdemirli'nin yaptığı açıklama;

"2347 eve daha aş ve iş sağlıyoruz. Yeni çalışma arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. KPSS puanına göre ÖSYM tarafından merkezi yerleştirme ile 1277 Mühendis, 870 Veteriner Hekim, 150 Tekniker, 50 Teknisyen arkadaşımızın yerleştirmeleri yapılmıştır Ülkemize hayırlı olsun."

KPSS 2020/7 SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

KPSS 2020/7 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM internet üzerinden tercihlerini tamamlayan adaylar tercih sonuçlarıyla ilgili gelişmeleri araştırıyor. Sonuçların hangi tarihte açıklanacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. KPSS 2020/7 tercih sonuçlarıyla ilgili açıklama yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

TERCİH SONUÇLARI NEREDEN AÇIKLANACAK?

Adaylar tercih sonuçlarını ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden görüntüleyebilecek. Yerleştirme sonuçlarıyla ilgili adaylara ve kurumlara herhangi bir belge gönderilmeyecek. Yerleştirme bilgileri ÖSYM tarafından Tarım ve Orman Bakanlığına elektronik ortamda gönderilecek. Sözleşmeli pozisyonlara başvuracak adaylar gerekli evrakları, evrakların teslim edileceği tarihleri yerleştikleri kurumlardan öğrenecek.

 

 

ATAMA İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

ÖSYM tarafından sonuçların ilan edilmesinin ardından atama işlemleri ilgili kurumlar tarafından yapılacak. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların ilgili kurum tarafından atamaları yapılmayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR