AÖF final sınavı tarihleri: AÖF online final sınavı giriş ekranı!

AÖF final sınavı tarihleri bugün en çok araştırılan konuların başında geliyor. Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi sınavlarının online olarak gerçekleştireceğini açıkladı. Eğitimlerini Açıköğretim Fakültesinde sürdüren adaylar AÖF sınavlarının ne kadar süreceğini araştırıyor. Peki AÖF final sınavı ne zaman sona erecek? AÖF sınav ekranına giriş nasıl yapılır? İşte AÖF bahar dönemi sınav tarihleri…

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2020 12:52 GÜNCELLEME 29.06.2020 12:52 EĞİTİM
AÖF final sınavı tarihleri: AÖF online final sınavı giriş ekranı!
AÖF final sınavı tarihleri: AÖF online final sınavı giriş ekranı!

Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme sınavları koronavirüs sebebiyle online olarak gerçekleşecek. AÖF bahar dönemi final sınavları 24 Haziran tarihi itibariyle başladı. Sınavlara giriş yapmak isteyen  öğrenciler T.C kimlik numarası veya @anadolu.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarıyla sınava giriş yapabilecekler. AÖF final sınavlarında adaylara sorumlu oldukları her dersten 20 soru yöneltiliyor. Sınav esnasında bağlantı problemi, elektrik kesintisi yaşayan adaylar sınavlara kaldıkları sorudan devam edebilecek. Peki 2020 AÖF bahar dönemi sınavı ne zaman bitecek? İşte online AÖF sınavı tarihleri...

AÖF FİNAL SINAVLARI BAŞLADI!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2019-2020  bahar dönemi final sınavlarının salgın hastalık sebebiyle online olarak yapılacağını açıkladı. AÖF İktisat ve İşletme Fakültesi sınavları 24 Haziran’da başlayacak 8 Temmuz 23.59 tarihine kadar devam edecek. 

AÖF ONLİNE SINAVLARINA GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Açıköğretim Fakültesi’nde eğitimlerini sürdüren adaylar “ Anadolu Üniversitesi Çevrimiçi Sınav Sistemi” ile bahar dönemi sınavlarını giriş yapacak. T.C. kimlik numarası veya e-posta ile sisteme giriş yapan öğrenciler sorumlu oldukları dersleri işaretleyerek sınava giriş yapabilecek. Öğrencilere her ders için 20 soru yöneltilecek bu sorular için adaylara 30 dakika süre verilecek. Sınav esnasında önceki soruya geri dönülmeyecek, boş kalan sorular yapılmadı sayılacak. Sınav tamamlanmadan elektrik kesintisi, bağlantı problemi gibi sorun yaşayan öğrenciler  son gün olan 8 Temmuz tarihine kadar sınava kaldığı yerden devam edebilecek.

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVINA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF MEZUN OLMA ŞARTLARI NELER?

AÖF Ön Lisans Mezun Olma Şartları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Ön lisans bölümünden mezun olacak adayların toplam 120 kredilik ders almış olması gereklidir. Aldığı tüm dersleri başarıyla tamamlayan öğrenciler mezun olmaya hak kazanır. Öğrencilerin ön lisans bölümünden mezun olabilmeleri için genel not ortalamasının 2.00 olması gereklidir.

AÖF Lisans Mezun Olma Şartları

Açıköğretim Fakültesi’nin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak isteyen adayların toplam 240 kredilik ders almaları gerekmektedir. Adayların mezun olabilmeleri için aldığı her dersi başarıyla tamamlaması şartı konulur. Mezun olabilmeniz için Genel not ortalamanız (GNO) en az 2.00 olmalıdır.

 

2019-2020 AÖF FİNAL SINAVI TAKVİMİ 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • kdr 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi aksamlar merhaba arkadaslar sinavlara giris yapabilen var mi acaba?
    Cevapla
  • ayşenur 3 yıl önce Şikayet Et
    ben giremiyorum. aöf ün ana sayfası bileaçılmıyo. sıkıntı sistemde mi bilgisayarımda mı acaba?
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Aöf mezuniyet için kalan tek derse af ver. sende kurtul bende kurtulayım...
    Cevapla
  • Cehdeddein 3 yıl önce Şikayet Et
    Online sınav sistemini çok başarılı buluyor, ve sonuna kadar destekliyorum. Bu hizmeti insan sağlığını ön plan da tutarak, öğrencilerin faydalanmasına katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi arz ederim.
    Cevapla
  • Njdt 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek ders sınavı ne zaman ve nasıl olacak
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    açıköğretim fakültesine online yapılan sınav neden açıköğretim lisesine yapılmıyor . bu riskli bi ayrımcılıktır. gerekli işlemin alınması.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR