Halkbank sınav sonuçları açıklandı! Genel yetenek puanı 60 olan mülakata…

Halkbank sınav sonuçları için adayları heyecanlandıran açıklama geldi! Halkbank'ın personel istihdam etmek için 8 Ağustos’ta gerçekleştiği sınav sonuçlarının açıklanmasıyla mülakata davet edilecek adaylar belirlenecek. Sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi sitesinden erişime açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2020 10:14 GÜNCELLEME 02.09.2020 10:18 EĞİTİM
Halkbank sınav sonuçları açıklandı! Genel yetenek puanı 60 olan mülakata…
Halkbank sınav sonuçları açıklandı! Genel yetenek puanı 60 olan mülakata…

Anadolu Üniversitesi tarafından birçok ilde gerçekleştirilen Halkbank personel alımı sınav sonuçları açıklandı. Adaylar sınavdan aldıkları puanlara göre Müfettiş yardımcısı, iç kontrolör yardımcısı ve uzman yardımcısı, bilgi teknolojileri müfettif yardımcısı, bilgi teknolojileri iç kontrolör yardımcısı olabilecek. Halkbank’ta çalışmak isteyen binlerce aday sınav sonuçlarının bir an önce açıklanmasını istiyor. Yazılı sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi internet sitesinden öğrencilerin erişimine açılmasıyla birlikte adaylar 2 gün içerisinde sonuçlara itirazda bulunabilecek. Peki Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

 

HALKBANK SINAV SONUÇLARI BELLİ OLDU

Adaylar yazılı sınav sonuçlarını  https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden sorgulayabilecek. Sınav sonuçlarına itirazlar 2 iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesine yapılabilecek.

HALKBANK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

MÜLAKATA GİRMEK İÇİN KAÇ PUAN GEREKLİ?

Genel yetenek puanı (60) ve daha üzerinde olup en yüksek puanlı adaydan başlayarak, alım yapılacak her bir il için ihtiyacın 4 katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır. Mülakata katılmaya hak kazanan adaylara online kişilik envanteri uygulaması yapılacaktır.

HANGİ ALANDA ALIM YAPILACAK?

Halkbank personel alımı sınavlarında başarılı olup mülakatı geçen adaylar aşağıda bulunan alanlarda istihdam edilebilecek;

Müfettiş Yardımcısı
İç Kontrolör Yardımcısı
Uzman Yardımcısı
Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı
Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı
Banko Hizmetleri Asistanı 

YORUMLAR 3
  • Ilsa 3 yıl önce Şikayet Et
    Normalde 2 3 gün içerisinde açıklanan sınavlar varken bunun sonucunu bir türlü açıklayamadılar. Neden acaba
    Cevapla
  • alican 3 yıl önce Şikayet Et
    kaç günde açıklanacak acaba sonuclar?
    Cevapla
  • boşbank 3 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman açıklanacak seneye sanırım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR