Belediyelere 282 kişilik zabıta memuru alımı devam ediyor!

Türkiye genelinde bulunan belediye bünyelerine en az önlisans mezunu zabıta memuru alınıyor. Belediyelerin özel şartları değişmekle birlikte, KPSS’den farklı taban puan aralıkları yer alıyor. Peki hangi belediyeler zabıta alımı yapıyor? Başvuru şartları neler?

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2020 09:23 GÜNCELLEME 21.08.2020 09:24 GÜNCEL
Belediyelere 282 kişilik zabıta memuru alımı devam ediyor!
Belediyelere 282 kişilik zabıta memuru alımı devam ediyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Bursa Belediyesi, Gebze Belediyesi, Cizre Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Aksaray Belediyesi, Şişli Belediyesi ve Meram Belediyesi bünyesine KPSS puan şartıyla ve farklı özel şartlarla çok sayıda zabıta memuru alımı yapılıyor. Peki belediye zabıta memuru başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

 

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı 25 Zabıta Alımı

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS P3 türünden en az 70 puan almış adaylar arasından toplamda 25 kişilik zabıta memuru alımı yapılacak. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

 

Bursa Belediye Başkanlığı 30 Zabıta Memuru Alımı

Yıldırım Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS P3 türünden en az 70 almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca aranan şartlar arasında; herhangi bir önlisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve herhangi bir lisans programından mezun olmak şartları yer almaktadır. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

Gebze Belediyesi 45 Zabıta Memuru Alıyor

Gebze Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSSP3 türünden en az 65 puan almış adaylar alınacak. 7 farklı kadro için başvuruları kabul edilecek olan zabıta memuru adaylarından farklı şartlar aranmaktadır. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

Cizre Belediye Başkanlığı 20 Zabıta Memuru Alımı

Cizre Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere herhangi bir lisans programından mezun olan ve En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca adayların KPSS P3 türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

Üsküdar Belediye Başkanlığı 40 Zabıta Memuru Alımı

Üsküdar Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 8 farklı kadro için toplamda 40 zabıta alımı yapılıyor. Başvuru yapacak adaylardan en az 75 KPSS puan şartı aranmaktadır. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

Çorlu Belediyesi 25 Zabıta Memuru Alımı

Çorlu Belediyesinde istihdam edilmek üzere 2 farklı kadro için toplamda 25 zabıta alımı yapılacak. Adaylardan aranan şartlar arasında; Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Temizliği ve Denetimi, İşletme Yönetimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri, Gıda teknolojisi, Harita ve Kadastro, İnşaat teknolojisi, Yapı Denetimi Ön lisans programlarının birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

Şahinbey Belediye Başkanlığı 40 Zabıta Memuru Alımı

Şahinbey Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 3 farklı kadro için toplamda 40 kişilik zabıta alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylardan aranan şartlar arasında en az 70 KPSS puanı ve en az lisans mezunu olmak kriteri yer almaktadır. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

Aksaray Belediye Başkanlığı 22 Zabıta Memuru Alımı

Aksaray Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 farklı kadro için toplamda 22 kişilik zabıta memuru alımı yapılıyor. Adayların KPSS’den en az 60 puan almaları gerekmektedir. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

Şişli Belediye Başkanlığı 25 Zabıta Memuru Alım İlanı

Şişli Belediye Başkanlığı 7 farklı kadro için toplamda 25 kişilik zabıta memuru alımı için başvuruları kabul ediyor. Adaylardan en az 65 KPSS puanı almış olmaları ve lisans mezunu olmaları başvuru şartları arasında yer alıyor. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

Meram Belediye Başkanlığı 10 Zabıta Memuru Alımı

Meram Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 farklı kadro için toplamda 10 kişilik zabıta alımı yapılıyor. Adaylardan en az 70 KPSS puanı ve önlisans şartı aranmaktadır. Başvuru şartları ve detayları için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR