Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitimle ilgili bu görseli paylaşarak uyardı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı "Bilgilendirme Formu ve Taahhütname" formuyla ilgili asılsız dolaşan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2020 21:07 GÜNCELLEME 18.10.2020 22:23 EĞİTİM
Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitimle ilgili bu görseli paylaşarak uyardı!
Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitimle ilgili bu görseli paylaşarak uyardı!

Bakanlık'tan yapılan açıklama şöyle;

 

 

Sağlık Bakanlığı’nın Bilimsel Danışma Kurulu çalışmasıyla yayımladığı “Bilgilendirme Formu ve Taahhütname” velilerimizi bilgilendirme amaçlıdır.

Velinin, öğrencisini okula göndermeme nedenini sorgulamaz,

 

 

Veliye “tıbbi müdahale” adı altında hiçbir sorumluluk yüklemez. 

Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitimle ilgili son dakika uyarısı!Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yüz yüze eğitimle ilgili son dakika uyarısı! 

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK'TAN VELİLERE TEŞEKKÜR

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili velilerimiz, okul binalarına girmeyerek dışarıda beklediğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.

Aynı hassasiyetin bina dışında beklerken de gösterilmesini rica eden Bakan Selçuk, "Lütfen, mesafeyi koruyalım çünkü sizin sağlığınız, öğrencilerimizin, toplumun sağlığı demek." uyarısında bulundu.

 

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar okula gitmesse virüse yakalanmıyor mu?çocuklr dışarda bisiklet biniyor maske yok.top oynuyor maske yok.parklarda piknik yapıyor sigara içiyorlar maske yok..sokaklarda ordan oraya hapiyinkelbi gibi koşuşduruyorlar yene maske yok..ordan oray arkadaş evlerine gidiyrolar maske yok..virüs kapmıyorlarda aynı arkadaşlarla aynı sırada ve okulda olunca mı virüs bulaşıyor..yani herkes eve tıkılsa bu virüs bulaşmıcakmı ..aklınızı başınıza alın artık varsa caresi bilimsel aşıydı ilaçdı antibiyotikdi üretime bakın bence bu virüsün çaresi denizlerde deniz cnlılalrı virüs varmı yok balina nezle olurmu deyil çaresii aryın kısıtlamayı bırakın
    Cevapla
  • Vtandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında milli eğitim bakanlığı kendisini garantiye alıyor okulları açacağız diye günlerdir bas bas bağırıyor ama sağlık yönünden bir şey olursa da veliyi bilgilendirmiştik deyip bu tahutnemeyi çıkarıp velilinin önüne koyacaklar tahütname değilde bilgilendirme bizde inandık
    Cevapla
  • ata 3 yıl önce Şikayet Et
    Burada yorum yazan arkadaşlar madem bilgilendirme amaçlı neden taahhüt yazıyor hiç düşündünüz mü
    Cevapla
  • Suat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ilkokullarda 5 gun egitim sacmalik. Universtiler kapali lise kapali ortaokul kapali
    Cevapla
  • Leman 3 yıl önce Şikayet Et
    5 gun degil ki ,2 gün
    Cevapla
  • Tahsin YILMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamamda ne var ki? Yani ikiside normal ölçekte bir yazı. Aslına bakarsanız ilki daha mantıklı. Arkadaş sebep ne olaki eleştirilecek ne var?
    Cevapla
  • El Cevap 3 yıl önce Şikayet Et
    Altında ne yatar ki acaba çoğu insanımız bilmez ve imza atar. Ve sonradan olacaklardan eyvah vs. dememek için Bir metin bir belge geldiği zaman önce okumak gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR