AÖF sınav sonuçlar tarihi: Anadolu Üniversitesinden güz dönemi ara sınav sonuçlarıyla ilgili...

AÖF sınav sonuçları, heyecanlı bir şekilde beklenirken Anadolu Üniversitesi sınavlarla ilgili kritik açıklamayı yaptı. AÖF güz dönemi ara sınavları pandemi sebebiyle iki ayrı grup olarak gerçekleştirildi. Peki AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Adaylar sınav sonuçlarını anadolu.edu.tr üzerinde öğrenci şifresi ve T.C kimlik numarasıyla sorgulayabilecek...

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2020 17:53 GÜNCELLEME 24.12.2020 17:54 EĞİTİM
AÖF sınav sonuçlar tarihi: Anadolu Üniversitesinden güz dönemi ara sınav sonuçlarıyla ilgili...
AÖF sınav sonuçlar tarihi: Anadolu Üniversitesinden güz dönemi ara sınav sonuçlarıyla ilgili...

AÖF sınav sonuçları için heyecanla bekleyiş süreci başladı. Aralık ayı itibariyle sınavlara katılan binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi sınavların sona ermesinin ardından sonuçların açıklanacağı tarihi araştırıyor.   AÖF ile her yıl binlerce aday 2 yıllık önlisans ve 4 yıllık lisans programlarında eğitim alarak mezun oluyor. Geçtiğimiz yıl alınan karar doğrultusunda AÖF ders geçme notu 100 üzerinden 35 olarak değiştirilmişti. Vize sınavlarının tamamlanmasının ardından gözler AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Öğrenciler sınav sonuçlarını anadolu.edu.tr üzerinden T.C kimlik numarası ve şifresiyle sorgulayabilecek. Peki 2020-2021 AÖF güz dönemi vize sonuçları açıklandı mı? İşte Açıköğretim Fakültesi sınav sonucu sorgulama ekranı!

 

AÖF GÜZ DÖNEMİ VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Anadolu Üniversitesi tarafından 11,12,13 Aralık 2020 tarihlerinde 1 ve 5 yarıyıl dersleri, 19,20 ve 21 Aralık tarihlerinde ise 3,5 ve 7’nci yarıyıl sınavları dün itibariyle tamamlandı. Henüz sınav sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili resmi bir açıklama ya da duyuru yapılmadı. Geçtiğimiz dönem yapılan sınavlar 1 gün içerisinde öğrencilerin erişimine açılmıştı. 2020-2021 AÖF sınav sonuçlarının bu hafta sona ermeden açıklanması bekleniyor.

 

 


AÖF sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencisi anadolu.edu.tr adresinden veya aşağıda bulunan direkt sorgulama sayfasından sonuçlar açıklandığında T.C kimlik numarası ve öğrenci şifresiyle sorgulama yapabilir.

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

AÖF SINAVLARINA İLİŞKİN KRİTİK AÇIKLAMA!

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ OLDU?

Anadolu Üniversitesi tarafından alınan karar doğrultusunda geçtiğimiz eğitim dönemlerinde 30 olan geçme notu 35’e yükseltildi. Öğrencilerin derslerden geçip geçmediğini anlayabilmesi için harf notuna bakması gerekmektedir. En az 50 ve 55 (CC) arası not alan öğrenciler dersleri koşulsuz şartsız geçerken, bu notun altında bulunan öğrenciler (DD, DC) koşullu olarak dersi geçebilir. İşte sınavdan aldığınız notlar ile alacağınız harf puanlarının karşılıkları;

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Ayışığı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçlar ne zaman açıklanacak???
    Cevapla
  • Ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçlar.neden aciklanmadi
    Cevapla
  • Haber Etiği!... 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı yazıyı pişirip pişirip yayınlıyorsunuz; bütün haber siteleri, kopyala yapıştır benzer cümleler. Sizlerin burada yazdıklarınızı zaten biliyoruz, bilmediğimiz güncel bir şeyler yazın ki, haber değeri olsun. Öğrencinin duygusu, umudu(beklentisi) üzerinde oynamayın.
    Cevapla
  • Serdar akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber
    Cevapla
  • Sadece hüsamettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan diyen yalan olsun yüzü gülmesin
    Cevapla
  • banknot 3 yıl önce Şikayet Et
    harf notları yanlış , benim 95 olan not AB düştü
    Cevapla
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Vize ve final ikiside 95 miydi eğer öyleyse mümkün deyil bi yanlışın var
    Cevapla
  • Brayn 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen benimde
    Cevapla
  • notbank 3 yıl önce Şikayet Et
    Çan eğrisi yok mu?
    Cevapla
  • NİKO 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçlar açıklandı mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR