Tablet dağıtımı için MEB’den yeni karar! Şubat ayı 100 bin tablet başvurusu nasıl yapılır?

MEB 100 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Uzaktan eğitimde kullanılmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tablet dağıtmaya devam edecek. Bakan Ziya Selçuk öğrencilere müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi. 500 bin tablet dağıtımının tamamlandığını belirten Selçuk Şubat ayı itibariyle 100 bin yeni tablet verileceğini açıkladı. İşte Şubat ayı tablet başvuru sayfası!

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2021 13:53 GÜNCELLEME 30.01.2021 16:44 EĞİTİM
Tablet dağıtımı için MEB’den yeni karar! Şubat ayı 100 bin tablet başvurusu nasıl yapılır?
Tablet dağıtımı için MEB’den yeni karar! Şubat ayı 100 bin tablet başvurusu nasıl yapılır?

MEB ücretsiz tablet dağıtımı Şubat ayında da devam edecek. Evinde eğitim çağında birden fazla çocuk bulunan aileler bakanlık tarafından dağıtılan tabletlere ulaşabilmek için başvuru yapmak istiyor. Pandemi döneminde öğrencilerin mağduriyetini ortadan kaldırmak ve canlı  derslerin en iyi şekilde izlenmesi için dağıtımı süren tabletlerin internet paketleri bulunuyor. Ücretsiz tabletler,  ailenin gelir durumu, öğrencilerin başarısı ve ihtiyaç durumuna göre İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından veriliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ocak ayı sona ermeden 500 bin tabletin dağıtımının tamamlandığını vurguladı. Dağıtılan tabletlere ek olarak Şubat ayında 100 bin tablet verilecek. Peki Şubat ayı tablet başvurusu nereden yapılır? İşte Bakanın yaptığı önemli açıklama…

Aylık 1500 TL geri ödemesiz burs başvuru ekranı | TOG Vakfı Eğitim burs başvurusu nasıl yapılır

ZİYA SELÇUK AÇIKLADI! ŞUBAT’TA DEVAM EDECEK!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada “ Tablet dağıtımlarında her hafta daha çok öğrencimize ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.” dedi. Yeni hedeflerinin olduğunun altını çizen Selçuk “ Ocak ayı bitmeden söz verdiğimiz gibi 500.000 tabletin dağıtımını tamamladık.” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında hep birlikte daha fazlasını başaracaklarını belirten Bakan, yeni hedeflerinin Şubat’ta 100 bin tableti öğrencilere ulaştırmak olduğunu ifade etti.

ÜCRETSİZ 100 BİN TABLET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin canlı dersleri takip etmeleri için dağıtılan tabletler herhangi bir başvuruya yönelik olarak dağıtılmıyor. İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve okul yönetimleri koordineli bir çalışma yürüterek tablet dağıtılacak öğrencileri belirliyor. Tablet dağıtımları bizzat yetkililer tarafından evlere gerçekleştiriyor. Sosyal medyada ve birçok kaynakta yer alan Milli Eğitim Bakanlığı tablet başvuru ekranı, başvuru sayfası gibi açılan sitelere itibar etmeyiniz. İşte tablet dağıtımında baz alınan şartlar;

YORUMLAR 268 TÜMÜ
  • Filiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Banada tablet vere bilirmisiniz 9 sınıf gidiyorum
    Cevapla
  • Hayrunisa Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana da tablet vere bilir misiniz 4 sınıfa gidiyorum Ankara'da oturuyorum ne olur bana tablet verin 3 kardeşiz bize de vere bilir misiniz.
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Ziya hocam biz 3 kardeşiz madi durumumuz kötü nolur tablet ver bilirmisiniz
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz 3 kardeşiz biz hiç derslere giremiyorum madi durumumuz kötü nolur bize tablet verir misiniz biz çalışamıyoruz
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    3 kardeşiz canlı derslere katılamıyoruz lütfen bize tablet verir misiniz ziya hocam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR