Bakan Koca'dan okullar ve üniversiteler için son dakika açıklaması...

Son dakika haberi: Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime devam eden üniversitelerde yüz yüze eğitime ne zaman geçileceği merak edilirken Bakan Koca konuyla ilgili açıklamada bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2021 21:38 GÜNCELLEME 10.02.2021 21:38 EĞİTİM
Bakan Koca'dan okullar ve üniversiteler için son dakika açıklaması...
Bakan Koca'dan okullar ve üniversiteler için son dakika açıklaması...

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Bakan Koca, üniversitelerin yüz yüze eğitime geçiş süreciyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

"BU HAFTA CEVAP VERECEĞİZ"

Bakan Koca, "Bilim Kurulumuz görüşüyor. Zannediyorum bu hafta konuyla ilgili cevap vermiş olacağız. Şu an salgının geldiği seyir vakaların, son 2 hafta bir artış içinde olduğu, mutasyonların giderek varlığını artırdığı şeklinde. Özellikle yüz yüze eğitimin bu dönemde risk teşkil ettiğini şimdiden söyleyebilirim. Yüz yüze eğitime geçecek özellikle ilköğretim okulları için MEB'den listeleri almış olduk. Muhtemelen ay sonuna doğru öğretmenlerimizi de, özellikle eğitim başlanacak sınıflar için söylüyorum, aşılama takvimi başlamış olacak." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Mart bekle 3 yıl önce Şikayet Et
    Vaka artışı için 15 tatil vurdu diyebilirim o kesin. Hatta öğrenciler için 23 gün olduğu için bir iki hafta daha yükselmeye devam edecek. Canlı dersler başlayınca biraz rahatlayacaktı ama bu seferde Şubat sonuna kadar sıcaklıklar çok düşeceği için kapalı yerde kalma oranları artacağından düşüş yaşanmayacak. Soğuk havalarda grip hastalığının artması gibi. O yüzden 12. sınıfların yüz yüze eğitimi 1 Mart a çekilmiş olmalı
    Cevapla
  • Mahsum 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullar açılmadığı halde sınav yapıyorlar zaten 9sınıfım çok kötü geçti bo sene okulda kalmaktan korkuyorum lütfen sınav karı kaldırın
    Cevapla
  • Zz12 3 yıl önce Şikayet Et
    Lokantalar kapalı ama Şükrü Saraçoğlu açık, Fenerliler yaymıyor demek
    Cevapla
  • aziz barıştıran 3 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim lokantalar ne zaman açılıyor. lokantalar icin varmi bor çalışma. gerekse hes koduyla alinsin .inanin biz lokantaci olarak çok magduruz..50 kişilik yerim var .inanin iki masaya razıyım. teşekkür ederim saygilarimla .
    Cevapla
  • Öğrenci 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu virüsün yıllar sürebileceği söyleniyor. Yani 7 yıl gibi bir süre. O zaman ne olacak 7 yıl okullar açılmayacak mı? Tatil yerleri açık, AVM ler açık, Turistler gelip gidiyor. Ama iş üniversitelere gelince çok riskli deniyor. Diğer şeyler neden açık o zaman onları da kapatın.
    Cevapla
  • yurt 3 yıl önce Şikayet Et
    üniversiteler sadece okulu açmak değil ki yurdu da açmak demek. bu gençler nerede kalacak? öğrenci evlerinin yeniden aktif olması demek.
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Liseye kadar ne hayrını gördük bırak açılmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR