AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ara sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi!

AÖF sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Anadolu Üniversitesi bahar dönemi vize sınavları bugün saat 23.59’da sona erecek. Önlisans ve lisans eğitimlerini Açıköğretim Fakültesinde alan İktisat ve İşletme öğrencileri AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Anadolu Üniversitesi online sınav sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Peki 2021 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2021 15:54 GÜNCELLEME 19.04.2021 15:54 EĞİTİM
AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ara sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi!
AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ara sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi!

AÖF sınav sonuçları tarihi, iki yıllık ve dört yıllık üniversite eğitimlerini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi bahar dönemi sınavları iki grup şeklinde gerçekleştiriliyor. İlk grup olan 2 ve 6 yarıyıl sınavları 12 Nisan tarihinde tamamlanırken 4 ve 8. yarıyıl derslerinden sorumlu olan öğrenciler bugün saat 23.59’a kadar sınavlarına giriş yapabilecek. Sınavlarını tamamlayan Açıköğretim Fakültesi öğrencileri AÖF bahar dönemi vize sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt ararken Anadolu Üniversitesinden beklenen açıklama geldi. Öğrenciler sonuçlar açıklandığında e-devlet ve öğrenci şifresiyle anadolu.edu.tr adresinden sorgulama yapabilecek. İşte AÖF sınav sonuçlarıyla ilgili yapılan o açıklama...

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi bahar dönemi 4 ve 8. yarıyıl dersleri sınavları 17-18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu sınavların tamamlanmasının ardından sınav sonuçlarının 5 gün içerisinde erişime açılması bekleniyor. Sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresinden e-devlet veya öğrenci şifresiyle giriş yaparak sorgulayabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesinden Beklenen Açıklama!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sistemi resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

Anadolu Üniversitesi Final ve Yaz Okulu Sınav Takvimi!

Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakültesi’nden mezun olmak veya bir üst sınıfa geçmek isteyen öğrenciler şimdiden final sınavı tarihlerini araştırıyor. Anadolu Üniversitesi resmi internet sayfası üzerinden akademik takvimi yayınladı. Bahar dönemi dönem sonu sınavları 29-30 Mayıs’ta, yaz okulu sınavları ise 8 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınavların online mi, yüz yüze mi yapılacağı yapılacak açıklama sonrası belli olacak.

AÖF Ders Geçme Notu Kaç?

Anadolu Üniversitesi, aldığı karar ile birlikte 2019-2020 eğitim yılından beri ders geçme başarı notu alt sınırını 35 olarak belirledi. Sorumlu oldukları derslerden 35 ve yukarısını olan öğrenciler başarılı bir şekilde dersi tamamlamış olur. Harf notu sisteminde ise AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer nottur. CD, DC ve DD harf notuna sahip öğrencilerin genel not ortalaması 2.00’ın altında ise bu dersleri geçmiş sayılır. Ancak GNO (Genel Not Ortalaması) 2.00’ın altında olan adaylar bu dersleri tekrar almak zorundadır.

AÖF Bahar Dönemi Online Sınavlar Nasıl Yapılıyor?

AÖF bahar dönemi ara sınavlarında adaylara 30 soru için 40 dakika süre veriliyor. 17 lisans programında açık uçlu soru sorulurken, önlisans sınavlarında çoktan seçmeli sorular yöneltilir. Sınavlar kişiye özel olarak oluşturulurken, sınav esnasında yalnız bulunmak ve soruları kaynaksız cevaplamakla öğrenciler yükümlüdür.

Sınav esnasında bir sonraki soruyu görme gibi normal sınav akışı işlemleri dışında, tarayıcı kapatma, sayfayı yenileme, sayfada geri tuşuna basma, tam ekrandan çıkma gibi herhangi bir işlemin yapılması sistem tarafından anormal bir aktivite olarak tespit edilir ve uyarı verilir. Uyarının ardından öğrencinin sınavı sonlandırabilir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR