Bakan Pekcan'dan maske fiyatlarındaki fahiş fiyat artışı sonrası açıklama

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, maske fiyatlarındaki fahiş fiyat artışına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2020 13:15 GÜNCELLEME 27.02.2020 13:16 EKONOMİ
Bakan Pekcan'dan maske fiyatlarındaki fahiş fiyat artışı sonrası açıklama
Bakan Pekcan'dan maske fiyatlarındaki fahiş fiyat artışı sonrası açıklama

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Toplam 8 firmayla ilgili şikayet geldi. Reklam Kurulu toplantısı 10 Mart'taydı, onu maskeden dolayı 3'üne çektik. Vatandaşlarımız maskede fahiş fiyat şikayetlerini Alo 175'e başvurarak ya da 'Haksız Fiyat Artışı' mobil uygulamasından ulaştırabilir" dedi.

 

 

Bakan Pekcan sözlerinin devamında, "İngiltere'den gelen heyetle Brexit konusunda bugün 7. toplantımızı yapacağız. Martın ilk haftasında AB'den de bir heyet gelecek" ifadelerini kullandı.

 

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Kürşat 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu firmalardan alıp hane hane en uygun fiyata seçim kurullarında kaymakamlık larda belediyelerde rahatlıkla satabilir verebilir.yeterki yapmak istesin.bu firmalar devletle de kazık fiyatına satamaz herhalde
    Cevapla
  • Aksakallı 4 yıl önce Şikayet Et
    Eczaneden kasadan 40TL ye geçen malı parasını ödememe rağmen, eczaneden çıkmadan; Patron aradı fiyatı zamlanmis, alırsan 75 TL yoksa malımı geri ver dedi bende "yüzsüz" le yüzsüz olma deyip, bu ne seni zengin eder, ne de beni fakir eder, malın senin olsun bizzat siz kullanin edim. Gerisi ALLAH'a havale. Büyük Markalarda Çibanın başı depo elemanları ve eczanecilerin % 98i. Geri kalan % 2 den ALLAH razı olsun. Hayırlı Kandiller !
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında o maskeyi takmak yerine pamuklu bir kumaşla ağzı bağlamak daha iyi,kauçuk işleri kimya sanayinden emekliyim,işimizde karbon,aspest,kükürt,tiner,boya,yanık kauçuk kokusu ,toz gibi her türlü zararlı madde vardı,maske veriyorlardı ama,ben pamuklu bezin daha iyi olduğunu farkettim.
    Cevapla
  • Bozoklu66 4 yıl önce Şikayet Et
    Tedbir almak tabiki önemli ama sırf ölüm korkusu nedeniyle fırsatçılara resmen yol veriyoruz milletçe. Müslümanlığın temeli temizlik biz asıl buna dikkat edelim ve bu fırsatçı, insanlıktan nasip almamış mahlukat yığınına (şeytan uşağı olan karaborsacılar) aman vermeyelim.
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    kula bela gelmez Hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça biz çok azdık millet olarak nankörlük aç gözlülük aldı başını gitti. bizim de başımıza gelecek belalar yakındır. Rabbim afetinden ve celalinden yine sana sığınırım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR