2. el araç kredisi faiz oranları ve şartları neler? Başvurular bugün başladı!

İkinci el taşıt kredisi faizleri son zamanların düşük seviyelerine düştü. Kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte 2. el otomobil satışları da hızlandı. Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisi nasıl alınır, faizler ne kadar?

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2020 09:53 GÜNCELLEME 08.06.2020 09:53 EKONOMİ
2. el araç kredisi faiz oranları ve şartları neler? Başvurular bugün başladı!
2. el araç kredisi faiz oranları ve şartları neler? Başvurular bugün başladı!

Normalleşme süreciyle birlikte piyasanın hızlanması için bankalar harekete geçti. İkinci el taşıt alacakları sevindirecek olan kredi faiz oranları %0,82’lere kadar düştü. Peki ikinci el araç kredisi nasıl alınır? 2. el taşıt kredisi faizleri ve şartları neler? İşte 2. el otomobil kredisi hakkında merak edilenler...

 

İKİNCİ EL ARAÇ KREDİSİ DETAYLARI

İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize %0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Azami 6 Ay Ödemesiz toplam azami 60 Ay Vadeli 2. El Binek Otomobil ve Ticari Taşıt Kredilerinde azami limit 150 Bin TL olacak.

 

Kredi tutarı kasko değeri üzerinden özkaynak/yabancı kaynak üzerinden hesaplanacak olup, 7 yaşa kadar olan taşıtlar kredilendirilecek.

KREDİ BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Taşıt Kredisi Paketi için başvurular 5 Haziran'dan itibaren şubelerden yapılacak.

TAŞIT KREDİSİ ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Bankaların avantajlı faiz oranları ile sunduğu araba kredisi ürünleri ile ikinci el araba almak istediğinizde aracın belli bir yaş aralığında olması beklenir. Bu yaş aralığı bankadan bankaya değişse de bankalar genellikle sekiz yaşından büyük olan araçlar için kredi vermek istemezler. Banka kredisi ile ikinci el taşıt almayı düşünüyorsanız en fazla sekiz yaşına kadar olan araçlara bakmanızda fayda var.

YORUMLAR 1
  • mersin33 3 yıl önce Şikayet Et
    2. el taşıt kredisine kredi verilirse zaten galericiler fiyat artırdılar devlet bankaları bunlara el birliği ile yardım etmiş olmuyormu.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR