LCWaikiki'ye skandal boykot çağrısı: LGBT ahlaksızlığına dik durdu

Türkiye'de hemen her alanda faaliyet gösteren LGBT lobileri, gökkuşağı ve tek boynuzlu at gibi figürleri kullanmama kararı alan giyim markası LC Waikiki'ye karşı boykot başlattı. LGBT akımları bu tür sembolleri kullanarak uzun süredir giyim ve moda sektöründe yer edinmeye çalışıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2020 15:52 GÜNCELLEME 08.07.2020 15:57 EKONOMİ
LCWaikiki'ye skandal boykot çağrısı: LGBT ahlaksızlığına dik durdu
LCWaikiki'ye skandal boykot çağrısı: LGBT ahlaksızlığına dik durdu

Türkiye'de giyimden modaya, eğitimden film sektörüne kadar birçok alanda aktif rol almaya çalışan LGBT lobileri LC Waikiki'ye boykot kampanyası başlattı.

 

Yurt çapında özellikle sosyal medya üzerinden toplumun ahlakını bozmaya yönelik yoğun faaliyetler yürüten LGBT’ye bir çok marka ve mağaza destek vererek bu ahlaksızlığın yanında yer aldı. Aile yapısına özel bir önem veren Türkiye toplumuna yönelik yapılan bu propagandaya karşılık, LCWaikiki, aile ve toplum değerlerinin yanında yer alarak, kendi personelinden LGBT'nin kullandığı bazı renk ve sembollere karşı duyarlı olmalarını istedi. .

Şirket tarafından çalışanlarına gönderilen e-mailde, LGBT adlı ahlaksız ve sapık yapılanmayı andıran ve bu sapıklara ait sembollerin mağazalarında kullanılmaması ve personelin de bunları andıracak semboller taşımaması talep edildi.

 

 

LGBT lobileri, sosyal medyada boykot çağrıları yaptı. LGBT akımları uzun süredir giyim sektöründe yer edinmeye çalışıyor ve bu sektörde kadın-erkek etiketlerinin kaldırılarak reyonların birleştirilmesi gerektiğini savunuyor.

LCWaikiki’nin ahlaki değerler yanında dik duruşu başta CHP’nin yayın organı olan Halk TV tarafından linç kampanyası başlatıldı. Ulusalcı, solcu ve batıcı kesim tarafından yönelik başlatılan linç kampanyasına karşılık, toplumun büyük bir kesimi LCWaikiki’nin yanında yer aldı.

LGBT'NİN İLK HEDEFİ ÇOCUK REYONLARI

Cinsiyetsizlik projelerini destekleyen LGBT yanlısı mağazalar, uzun süredir 'kız çocuk ve erkek çocuk' tabelaları yerine bebekler, arabalar, kostümler ve oyuncak türlerini temsil eden tabelalar koyuyor.

Sosyal medyada LCWaikiki’yi destekleyenlerin ezici çoğunlukta olması dikkatlerden kaçmadı.

İşte bazı sosyal medya kullanıcılarının yorumları:

 

YORUMLAR 329 TÜMÜ
  • Elnure 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten LCW den daha iyisi de yok !
    Cevapla
  • kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler LC
    Cevapla
  • Vtndskk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlız degilsin Lcw.Yeterki dik dur.Bundan sonra alisveris yapacagm tek yer Lcw.
    Cevapla
  • Öğretmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam destekleyelim de kız çocukları için kıyafet bulmakta zorlanıyoruz. Lcw bu konuya da bir duyarlılık gösterse iyi olacak.
    Cevapla
  • Filiz Akçay 3 yıl önce Şikayet Et
    Destekliyoruz, Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR