TÜRGEV'den İstanbul Sözleşmesi açıklaması: Ancak şeytanın aklına gelebilirdi

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun, İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili sosyal medya hesabından çok önemli açıklamalarda bulundu. Altun, "Bu bariz FETÖ projesine, tek dertleri aile olan masum insanlarımızı ortak etmeye çalışan ve fitne ateşine sinsice odun taşıyanların iki yakası iki cihanda ellerimdedir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.08.2020 12:15 GÜNCELLEME 04.08.2020 22:48 GÜNCEL
TÜRGEV'den İstanbul Sözleşmesi açıklaması: Ancak şeytanın aklına gelebilirdi
TÜRGEV'den İstanbul Sözleşmesi açıklaması: Ancak şeytanın aklına gelebilirdi

Altun'un açıklamalarından satır başları:

.
 

Üzülerek ifade ediyorum ki İst. Söz. tartışması artık bir turnusol kağıdına dönüştü. Üç gündür gerek İst.Söz. gerekse LGBT konusunda görüşlerimizi net bir biçimde ortaya koyuyoruz. Yazdıklarımız açık ve anlaşılır.

Buna rağmen ısrarlı bir şekilde “haydi itiraf et, İstanbul Sözleşmesine iman ediyorsun” tonunda karşılıklar alıyorum. Dahası mesajlar, mailler ve telefon trafiği ile insanlara ulaşarak bu yargıyı onlarda da oluşturmaya, kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar.

Aradıkları, mail, mesaj attıkları insanlar haber veriyorlar sağolsunlar.
Bize biçtikleri rol belli; İstanbul Söz. üzerinden bizi LGBT destekçisi göstermek. Akıllara ziyan bir fitne! Üç gündür attığımız tweetler bütün hesaplarını bozmuş olacak ki; yazılanlar ortada olmasına rağmen insanlara okuduğunu anlamayan muamelesi yapmaktan ve gizli-açık lobilerle fitne kazanını kaynatmaktan çekinmiyorlar. Bizim pozisyonumuz nettir; İstanbul sözleşmesi nas değildir.

ANCAK ŞEYTANIN AKLINA GELEBİLİRDİ

Öte yandan artık siyasi bir hüviyet kazanan LBGT lobisinin ve endüstrisinin Türkiye’deki en büyük düşmanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnsanlara sağdan yaklaşarak, LGBT ile korkutarak Erdoğan’ı hedef göstermek, düşmanlaştırmak ancak Şeytan’ın aklına gelebilirdi.

Bu bariz FETÖ projesine, tek dertleri aile olan masum insanlarımızı ortak etmeye çalışan ve fitne ateşine sinsice odun taşıyanların iki yakası iki cihanda ellerimdedir! Hakkım kesinlikle helal değildir. Fitne, dedikodu ve iftiralarla arkasından konuştuğunuz...

Bütün mümine kadınlar için Allah’a hesap vereceksiniz. Bir topluluğun kadınlarını hedef alan, gizli, kapaklı lobilerinizle oluşturduğunuz büyük çaplı İfk hadisesi nedeniyle Allah’ın gazabından korkmuyorsunuz ama sizi ve bütün şürekanızı O’na havale ediyorum.

YORUMLAR 82 TÜMÜ
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim vatanımızı, milletimizi, neslimizi her türlü fitne ateşinden korusun, müslümanlar olarak basiretimizi artırsın. Her türlü müşkülün altından engin basireti ile çıkan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, yürekten inanıyorum ki bu fitne ateşini de söz konusu basireti ile hakkaniyet ölçüsünde karar vererek çözüme kavuşturacaktır.. Vatan ve milletin selameti, Din-i Mübiyn'in bi hakkın ifası için çalışanların Allah yar ve yardımcısı olsun her daim... Rabbim aklımızın ermediği, idrakımızın aciz kaldığı noktalarda ettiğimiz yanlış kelam ve fiillerden, kul hakkına düşmekten sana sığınırız...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan için bizler canımızı veririz. Asıl Recep tayyip Erdoğan'ın ardına saklanıp inatla LGBT Sözleşmesini savunanları biz Allah'a havale ediyoruz...Nas değilse, "Nass" mış gibi İstanbul(!) sözleşmesini canhıraş bir şekilde savunup, yanlışlığı konusunda uyarıda bulunanları Allaha havale ediyorum demek nedir. Vatanımızı ve milletimizi ifsad edecek bir yanlış konusunda uyarıda bulunmayıp, dilsiz şeytan mı olalım. Allah aşkına bunu mu istiyorsunuz...
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim indirdiklerimizi bırakıp ta kendi keyfine uyandan daha sapık kim olabilir diyor Yüce kitabımız. Bu zihniyete göre Hazreti Yusuf suçlu delil istemez. Ki bu durumda olan gerçek mağdurların ahını düşünün.
    Cevapla
  • fyz 3 yıl önce Şikayet Et
    Beynelminel terminoloji , jargonu ve umum insanların anladıkları ne manaya geldiğini bildikleri "Batılı terminoloji" ile kanun yapılıyor. Siz kendinizce " insanların anladığı manadan kopuk" , "teorik anlamlar " yüklemeniz pratiği değiştirmiyor. Yani "Batı lisanı " ile "milli ve manevi değerleri " koruyamazsınız. Zira ikisinin "istinad noktaları" tamamen zıt. Batı "kadın " der. Biz "hanım, hanımefendi" deriz. Bat malını satmak için "kadın imajı"kullanır. Biz " annemizi, bacımızı pazarlama statrejisi" yapmayız.
    Cevapla
  • Menekşe 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Sözleşmesi Hem Müslümanlığa ters hemde Türklüğe ters. Böyle yasamak isteyen Hollandaya gidebilir.Acilen iptal edilerek gelenek, görenek ve dinimize uygun mevzuat çıkarılmalı.
    Cevapla
  • enes 3 yıl önce Şikayet Et
    diline sağlık valla .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR