SSB İsmail Demir açıkladı! 3 Bayraktar TB2 daha teslim edildi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, 3 Bayraktar TB2 insansız hava aracının (İHA) Emniyet Genel Müdürlüğüne teslim edildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 16:04 GÜNCELLEME 30.09.2022 17:35 EKONOMİ
SSB İsmail Demir açıkladı! 3 Bayraktar TB2 daha teslim edildi
SSB İsmail Demir açıkladı! 3 Bayraktar TB2 daha teslim edildi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yeni BAYRAKTAR TB2 teslimatlarının yapıldığını duyurdu.

Demir, sosyal medya hesabından, Bayraktar TB2 İHA'nın görüntülerinin yer aldığı video paylaştı.

Paylaşımında, "Güvenlik güçlerimizin gökyüzündeki gözcülerinin sayısını artırıyoruz." ifadesini kullanan Demir, son olarak 3 Bayraktar TB2 İHA'yı Emniyet Genel Müdürlüğüne teslim ettikleri bilgisini verdi.

KAYNAK : AA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerde ve göklerde olmamız gereken yere ulaşıyoruz inşallah, Allah ön ayak olan Reisimizden ve Damadı Selçuk ve onun abisi Haluk Bayraktardan razı olsun. Tüm mühendislerimizi de Allah korusun ve kollasın inşallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bahtımızı yolumuzu açık etsin Amin.
    Cevapla
  • sakarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Videolara bakıyorum da.. Ne çok seviyorsunuz şu yerli ve milli ürünlerin içini, dışını, altını, üstünü, bağlantı kablolarına kadar sergilemeyi... Keferenin böyle şeyler yaptığını hiç gördünüz mü ??? Yine kızdırdınız vatandaşı !!!
    Cevapla
  • Heykel Profesörü 1 yıl önce Şikayet Et
    *VATANDAŞ lugatli yorumcu hakli, TB2'ler Laikliğe aykırı ! :))) halbuki Devletimiz bol bol FETÖ figürlü veya APO figürlü Heykel yapmaliydi :)) Amerika'dan izin almadan pekaka'yi bombalama cüreti gösteriyor, çok ayip çook :)) Bayraktar in tüm fabrikalari kapatilmali, derhal :)) *VATANDAŞ Amerika dan Müttefik Predatörü alabilmeli :))) Amerika Demokrasini getir :)) ne olur sana yalvariyoruz *VATANDAŞINI kurtar, LGBT modeline geçmeliyiz :)))
    Cevapla
  • Servet Esen 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızmaya gerek yok Dosta güven düşmana korku iyidir yapanların eline sağlık ömürlerini bereket
    Cevapla
  • Yavuz sultan selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav kablosunu,içini dışını yaparlar ama yazılımını, algoritmayı yapamazlar adamlar kaç defa her platformda söyledi güven o biçim sen güven devletine aklına gelmedik bir sistem var yapsallardi zaten karşına o kadar savastigimiz yerde karşımıza çıkardı çaresizler yine kızarırdınız beni anlayın güvenin büyük bir savsa girsek dahi.
    Cevapla
  • aliii 1 yıl önce Şikayet Et
    Kablo bilgisayar da da var adamlar bas bas bağırıyor. Bunun en önemli unsıru beyin diye. Tb2de var ama bu yorumu yapanda yok sanırım
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan !
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şehre verimeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR