'Erdoğan, Mehmet Şimşek'i uyardı' iddiasına yalanlama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mehmet Şimşek'e ekonomi ile ilgili uyarılarda bulunduğuna dair iddiayı yalanladı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2023 14:20 GÜNCELLEME 31.10.2023 14:32 EKONOMİ
'Erdoğan, Mehmet Şimşek'i uyardı' iddiasına yalanlama
'Erdoğan, Mehmet Şimşek'i uyardı' iddiasına yalanlama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ekonomide somut bir değişme olmadığı için Mehmet Şimşek'e uyarı iletti" iddiasını yalanladı.

Merkez tarafından, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında bazı sosyal medya platformlarında yer alan iddialara ilişkin açıklama yapıldı.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide somut bir düzelme olmadığı için Mehmet Şimşek'e bir uyarı iletti" iddiasının doğru olmadığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ilgili tüm kurumlar, Türkiye ekonomisinin hedeflerine ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Piyasalarda güvensizlik ve tedirginlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan spekülatif haberlere itibar etmeyiniz."

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Demi 6 ay önce Şikayet Et
    Borçlarımızın faizi 5 e katlandı, dayanılır gibi değil. Faizde rekor kırdık. Sonuçta kim düzelecek. Orta direk nasıl olacak
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Millet dizildikten sonra
    Cevapla
  • Bilal Ammar 6 ay önce Şikayet Et
    Ne uyarması bırakın uyarmayı tokadı basıp kovası geliyor içinden olması gereken de budur zaten
    Cevapla
  • Yuzyf313e 6 ay önce Şikayet Et
    Keşke uyarsa faizler aldı başını gidiyor. Faize lanet olsun. Neymiş dolar artarmış Yalan. Bu faiz lobisinin uydurduğu birşeydir Faizi arttırmayın diye dolarla tehdit ediyorlar
    Cevapla
  • nevizade 6 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Şimşek'te faiz hassasiyeti yoktur. Faiz sever bir adam. Reis yakında Hafize hanım ile Mehmet Beyi yerlerinden alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR