Bakanlık yaş çay alım fiyatlarını açıkladı

Son dakika haberi... Tarım ve Orman Bakanlığı, "2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira, üreticilerimize verilen destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlenmiştir." açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2024 21:00 GÜNCELLEME 11.05.2024 21:44 EKONOMİ
Bakanlık yaş çay alım fiyatlarını açıkladı
Bakanlık yaş çay alım fiyatlarını açıkladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı için kilogram başı yaş çay alım fiyatının 17 lira olduğunu açıkladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 2024 yılı yaş çay alım fiyatının kilogram başına 17 lira, üreticilere verilen destekleme bedelinin ise 2 lira olarak belirlendiği belirtilerek, "Böylece 2024 yılı yaş çay bedeli olarak üreticilerimizin eline kilogram başına 19 lira geçecektir. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • AyYıldız 5 ay önce Şikayet Et
    1 ton gübre ile 1 ton çay aynı fiyat oldu. Hedefi nedir bu çaykur un?
    Cevapla
  • Aç Fırıncılar 5 ay önce Şikayet Et
    Ekmek 10 tl oldu, gramajı 200. Yani %30 zam gördü, 1 ay sonra buğday taban fiyatı açıklanınca fırıncılar ekmeğe %30 daha zam yapar. Yaşasın enflasyonla mücadele. Bu arada Çukurovada buğday hasatı başkadı ancak Bakan Bey taban fiyatını hesaplıyor olsa gerek..
    Cevapla
  • Tamam 5 ay önce Şikayet Et
    Kilosu 19 diyorlar biz gramına veriyoz 200
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Çay fiyatları enflasyonu etkilemez nedeni hemşerimin buğday arpa fiyatı nasilolacak bekleyip göreceğiz onlarada
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Çay üreticiler sadece yorum yapsın ortalığı karıştırmak isteyenler değil. Fena değil az değil çok ta değil 20 yıl boyunca hep enflasyon üzerinde fiyat verildi şimdi biraz tasarruf dönemi malum 100 milyar dolar deprem maliyeti var devletimiz sağolsun hiç vermese de olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR