THY’den yeni açıklama: Teknik aksaklık büyük ölçüde giderildi

Türk Hava Yolları (THY), Microsoft'a siber güvenlik hizmeti veren CrowdStrike'tan kaynaklanan küresel iletişim kesintisine ilişkin yaptığı açıklamada teknik aksaklıkların büyük ölçüde giderildiğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2024 17:19 GÜNCELLEME 19.07.2024 17:46 EKONOMİ
THY’den yeni açıklama: Teknik aksaklık büyük ölçüde giderildi
THY’den yeni açıklama: Teknik aksaklık büyük ölçüde giderildi

Türk Hava Yolları’nın (THY) TK HelpDestek adlı sosyal medya hesabı üzerinden CrowdStrike'tan kaynaklanan küresel iletişim kesintisine ilişkin yeni açıklama yapıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi: “Değerli Yolcularımız, küresel çapta yaşanan teknik aksaklık büyük ölçüde giderilmiştir. Tüm birimlerimiz, operasyonlarımızın normal seyrine dönmesi için hız kesmeden çalışmalarına devam etmektedir. Uçuşlarınız ile ilgili değişiklik ve iade işlemlerinizi web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden yapabilirsiniz.”

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • resul 1 ay önce Şikayet Et
    milyonluk maaş dağıtana kadar yerli ve milli yazılımlar kullanın, elin ecnebisi böyle perişan ediyo sonra işte.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR