Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu'nun 3 dönem başkanlığını yaptığını ve dönüşümlü başkanlık kuralı gereği bayrağı Fuat Tosyalı'ya teslim ettiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2024 18:05 GÜNCELLEME 09.10.2024 18:40 EKONOMİ
Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması!
Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu'nun 3 dönem başkanlığını yaptığını ve dönüşümlü başkanlık kuralı gereği bayrağı Fuat Tosyalı'ya teslim ettiğini söyledi.

Hisarcıklıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOGG'da 5 ortak olduklarını, ortaklar arasında ilk günden itibaren dönüşümlü başkanlık konusunda bir mutabakatlarının bulunduğunu belirtti.

Şirketin kuruluş döneminde ortakların istediği üzerine 3 dönem yani 6 yıl yönetim kurulu başkanlığı yaptığını kaydeden Hisarcıklıoğlu, "Artık kuruluş dönemini tamamladık. Allah'a çok şükür 2017'de TOBB genel kurulunda milletimize verdiğimiz sözümüzü tuttuk. Togg artık yollarda. Kendi segmenti C-SUV'de lider. Elektrikliler içinde açık ara birinci." değerlendirmesinde bulundu.

Dönüşümlü başkanlık kuralı kapsamında bayrağı ortaklardan Fuat Tosyalı'ya teslim ettiğini hatırlatan Hisarcıklıoğlu, "Fuat Bey'den sonra başka bir ortağımız bayrağı devralacaktır. ⁠Türkiye'ye böyle bir değer kazandırdığımız için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Abdulbaki Yeşil 40 dakika önce Şikayet Et
    Allah cc yâr ve yardımcınız olsun. Tarihe geçtiniz bu ülkeye çivi çakandan Allah razı olsun. Hainler ve vatansızlar bunu anlayamaz.
    Cevapla
  • Hmz 1 saat önce Şikayet Et
    Bumu yani ?
    Cevapla
  • safali 1 saat önce Şikayet Et
    elhamdulillah zenginlerinimiz adina cok sevindim, ne mutlu zengin musluman turklere...
    Cevapla
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    15 sene sonra gorun. En iyi arabalari yapacahiz ayni iha. Yapti gibi. 6 iha vardi oda. Israil gope almistik simdi 1000 tane toplam sayi ulasildi belki. Kac tane ulkeyede ihrac etik. Bosuna vergide 1 olmadik ne yaptokkiler duyrulur
    Cevapla
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    Bizim solcular biyik altindan bakiyolar. Bizim arabamiz zin olmasi gezzici zihniyyueti bayahi hirpaladi. Birgun bir chp zihni ya bu araba bizim dedim bi kufur etmedi. Bu zihniyetle yol alblirmiyiz
    Cevapla
  • Ercan EYÜBOĞLU 1 saat önce Şikayet Et
    Yav arkadaş bi Türkçe yazmasını öğrenin ya,,, Yazdığın yorumu bi oku,,bakalım bi şey anlayabilecekmisin ,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR