Kadıköy'de tarihi anlar! Trabzonspor sürprizi..

Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynayacağı maça Trabzonspor taraftarları da geldi. Trabzonspor formalarının üstüne Sarı-Lacivert atkıları geçiren taraftarlar, Fenerbahçe için tezahürat yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2023 20:19 GÜNCELLEME 16.03.2023 20:19 Fenerbahçe
Kadıköy'de tarihi anlar! Trabzonspor sürprizi..
Kadıköy'de tarihi anlar! Trabzonspor sürprizi..

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sevilla ile oynayacağı maça Trabzonsporlu taraftarlar da geldi.

DESTEK TEZAHÜRATLARI

Trabzonspor formalarının üstüne Sarı-Lacivertli atkıları geçiren taraftarlar, Fenerbahçe'ye destek olmak için tezahürat yaptı.

ALKIŞLARLA KARŞILIK

Fenerbahçeli taraftarların "Sarı" tezahüratına Trabzonsporlu taraftarların "Lacivert" diyerek alkışlarla karşılık verdi. Güzel görüntüler ortaya çıktı.

FENERBAHÇELİLER TRABZON'DA MAÇ İZLEMİŞTİ

Sarı-Lacivertli taraftarlar, 16 Şubat 2023 tarihinde Trabzonspor'un sahasında Basel ile oynadığı maçta Bordo-Mavili takımı desteklemişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 53 TÜMÜ
  • G.E. 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor taraftarının nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösterdiniz. Futbolun normal olmadığı iklimlerde yaşanmadığı doğasına fitnenin ve fesadın karıştığı sportmenliğin olmadığı zamanları geride bırakalım artık. Trabzonspor'ada Fenerbahçe yede düşmalık hiçbirşey kazandırmadı. Türk futboluna bakın nerelerdeyiz. Bunların sebebi bu gereksiz düşmanlıklar değilmi
    Cevapla
  • asıl yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Basrl maçında oldu zaten
    Cevapla
  • Tarafdar 1 yıl önce Şikayet Et
    İşde bir fener bahçe taraftarı olarak isdedigimiz özlem ve arzu ettigimiz bulardır teşekürler trapzon spor tarafdarlarına iyi ki varsınız
    Cevapla
  • Özgür ata 1 yıl önce Şikayet Et
    İşgüzarlıktan başka birşey değil, bir ts’lu olarak onaylamıyorum, 2010-11 şampiyonu ts’dur
    Cevapla
  • hakın 1 yıl önce Şikayet Et
    tamamdur.
    Cevapla
  • Mustafa Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Trabzon lu ve Trabzonspor taraftarı olarak FB,nin elenmesine çok üzüldüm,ama dostluk kazandı çok mutluyum, inşallah bundan böyle dostluklar devam eder,bu kare tarih olur, FB ligde ve kupalarda başarılar diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR