İtalyanlar duyurdu! Inter sürpriz isme talip oldu

Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi için İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Inter'in, Batshuayi ile ilgilendiği öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2023 14:22 GÜNCELLEME 19.11.2023 15:59 Fenerbahçe
İtalyanlar duyurdu! Inter sürpriz isme talip oldu
İtalyanlar duyurdu! Inter sürpriz isme talip oldu

 Inter'in Fenerbahçe'den Michy Batshuayi ile ilgilendiği öne sürüldü.

İtalyan basını, Romelu Lukaku'yu Roma'ya gönderdiği için pişman olan Inter'in uygun maliyeti sebebiyle Michy Batshuayi'yi istediğini yazdı. Belçikalı'nın Lautaro'yu tamamlayabilecek bir forvet olduğu vurgulandı.

BU SEZON GERİ PLANDA KALDI

Geçen sezon Jorge Jesus döneminde çift forvetli sistemde fırtına gibi esen Michy Batshuayi, İsmail Kartal döneminde yeni sistemle birlikte geri plana düştü.

YÖNETİM KARAR DEĞİŞTİRDİ

Sezon başında önemli teklifleri kabul etmeyen sarı-lacivertliler, devre arasında değerini bulması halinde Batshuayi'yi bu sefer göndermek istiyor. Son aday ise İtalyan devi Inter oldu...

"KALİTELİ BİR ÇÖZÜM"

İtalyan basınında yer alan haberde, "Lukaku krizi çözülemiyor. İhanetlerle biten yoğun bir aşk oldu. Yerini yavaş yavaş Marcus Thuram alıyor. Ancak Fenerbahçe'nin forveti Michy Batshuayi, Inter hücum hattı için bir fikir olabilir. Lautaro'nun alternatifi Marcus Thuram. Ancak diğer alternatif isimler Arnautovic ve Sanchez takıma bir garanti vermiyor. Bu boşluğu kapatmak için bir çalışma var. Pazar araştırması yapılıyor. Değerlendirilen profil; Belçika'nın 'Altın jenerasyon' kadrosundan Michy Batshuayi. Son zamanlarda biraz kayıp yaşayan, ancak halen genç sayılan ve her zaman gol katkısı verebilen, Chelsea'de ve Belçika Milli Takımı'nda Romelu Lukaku'nun bir kopyası gibi, tamamlayıcısı görülen bir forvet oyuncusu. Inter'in ihtiyaç duyulan eksiğini tamamlaması için düşük maliyetli ve kaliteli bir çözüm olarak görülüyor." ifadeleri yer aldı.

BU SEZON PERFORMANSI

Fenerbahçe forması altında bu sezon 15 maçta süre bulan Batshuayi, 4 gol attı ve 3 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • BEŞİR 5 ay önce Şikayet Et
    sat sat sat sat
    Cevapla
  • Manyak fenerli 5 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir ismi olan futbolcuyu 30 yaşında beleşemi verelim 10 milyon euro zaten kelepir fiyat
    Cevapla
  • Fb li 5 ay önce Şikayet Et
    Verin gitsin kapora bile almayın pazarlık ta etmeyin
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 5 ay önce Şikayet Et
    Ucak biletinide hediye olarak yönetim alip hemen göndersin
    Cevapla
  • Ayyildizim 5 ay önce Şikayet Et
    Ver batshuayi yi al lukakuyu o zaman ne diyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR