Michy Batshuayi'den İsmail Kartal açıklaması!

Fenerbahçe futbolcusu Michy Batshuayi, "Hocamızla iyi anlaşıyorum ve bana olan güvenini hissediyorum. Her oyuncu gibi ben de oynamak ve gol atmak istiyorum." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2024 20:35 GÜNCELLEME 06.03.2024 20:35 Fenerbahçe
Michy Batshuayi'den İsmail Kartal açıklaması!
Michy Batshuayi'den İsmail Kartal açıklaması!

Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe’de rota Avrupa mücadelesine çevrildi. Konferans Ligi son 16 turunda Belçika temsilcisiyle karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, ilk maçtan skor avantajını elde ederek İstanbul’da oynanacak karşılaşmaya rahat çıkmak istiyor.

Fenerbahçe oyuncusu Michy Batshuayi mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. 

MICHY BATSHUAYI'DEN İSMAİL KARTAL YANITI

Michy Batshuayi açıklamasında, "İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Hafife almamalıyız ve bunun bilincindeyiz. Genel anlamda güzel bir maç olacak. Hocamızla iyi anlaşıyorum ve bana olan güvenini hissediyorum. Her oyuncu gibi ben de oynamak ve gol atmak istiyorum. Hocamız, beni ne zaman kullanması gerektiğini biliyor. Sonuçta patron o." dedi. 

"AİLEMİN ÖNÜNDE OYNAMAK BÜYÜK KEYİF OLACAK"

Golcü oyuncu sözlerinin devamında, "Benim açımdan büyük mutluluk burada olmak. Ailem yarın maçta olacak. Böyle bir ambiyansta maç oynamak benim için büyük bir keyif olacak. Benim büyüdüğüm yer burası. Beni izleyenlerin önünde iyi bir performans ortaya koymak istiyorum. Belçika futbolunda fazlaca gelişim olduğunu düşünüyorum. Bu gelişimi takdir ediyorum." ifadelerini kullandı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • DARK 1 ay önce Şikayet Et
    Bence ilk 11 de başlamalı.
    Cevapla
  • Taraftar 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah yarın seni oynatır
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR