Fatih Terim koronavirüse yakalandı!

Abdurrahim Albayrak'tan sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2020 22:04 GÜNCELLEME 24.03.2020 00:33 Galatasaray
Fatih Terim koronavirüse yakalandı!
Fatih Terim koronavirüse yakalandı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı takımın ve Türk futbolunun 66 yaşındaki başarılı teknik adamı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere." ifadelerini kullandı.



Fatih Terim'in hastanede tedavisi sürüyor

Deneyimli çalıştırıcı, testlerinin pozitif çıkmasının ardından Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce de hastaneye giderek 66 yaşındaki Terim'in durumunu yakından takip ediyor.

 

 

YORUMLAR 237 TÜMÜ
  • menajer cemil 4 yıl önce Şikayet Et
    fatih hocam bu ülkede başarılı insanlar cezalandırılıyor başka bir ülkede olsaydınız heykelinizi dikerlerdi büyük geçmiş olsun dualarımız seninle size yapılan yorumlara bakıyorum çok üzülüyorum neymiş ya yalansaymış hastane ile anlaşmalı olabilirmiş yazıklar olsun
    Cevapla
  • Sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun inşaallah sağlıklı bir şekilde döner. Son zamanlarda çok ah aldı. 2-3 senede çok hatalar yapıldı. Umarım sağlıklı bir şekilde döner ve bu hatalarından ders almış olur. Herkese de aldığı dersleri açıklar.
    Cevapla
  • Osman Nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya virüs yoksa. Ya özel bir hastane ile anlaşıp virüse yakalanmış gibi gösterip, bir taşla iki kuş (hem Federasyonu hem BJK'yi) vurma operasyonuysa. Savcılığın harekete geçmesi lazım. Eğer virüs varsa Federasyon incelenmeli, virüs yoksa Fatih Terim'e ve GS'ya soruşturma açılmalı.
    Cevapla
  • İsa çiftçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne bilmez yorumlar var neymiş tazminat için devletten tazminat almış ne devleti yer den aldı yer özerk federasyon devlet le ne alakası var tff sponsor ve yayın gelirinden ve kupalara katılımdan para kazanır devletten kazanmaz bu ülkenin hakimleri hocayı haklı gördü ve 5.5 trilyon a karar verdi oda .bu parayı çocuk esirgeme kurumuna bağışladı o çocukların duası yeter ona siz sağlık dilemesenizde olur
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Var kayitlari elmizde isine donmesin buda zira hala aciklamadilar bana biraz garip geldi bu is
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR