Galatasaray, Torrent ile tazminat için ortak nokta arıyor

Galatasaray ile Domenec Torrent arasındaki ilk görüşme dün gerçekleşti. Kulüp avukatlarının da hazır bulunduğu ilk görüşmede tazminat konusunda ortak nokta arandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2022 09:35 GÜNCELLEME 21.06.2022 18:16 Galatasaray
Galatasaray, Torrent ile tazminat için ortak nokta arıyor
Galatasaray, Torrent ile tazminat için ortak nokta arıyor

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'le Domenec Torrent arasındaki ilk görüşme dün gerçekleşti. 

Dursun Özbek'in ikinci dönemi Galatasaray 'da yeni bir yapılanmayı beraberinde getirdi. Sarı-kırmızılılarda, Domenec Torrent sözleşme fesih görüşmeleri için dün İstanbul'a geldi.

CENK ERGÜN RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek yönetimindeki yapılanmada ilk hamleler atıldı. Sarı-kırmızılılar, yaptığı açıklamada futbol direktörlüğü görevine Cenk Ergün'ün getirildiğini duyurdu. Galatasaray, konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörlüğü görevine Sayın Cenk Ergün getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz" denildi. Öte yandan Galatasaray'da Burak Elmas döneminde sportif direktörlük görevinde bulunan Pasquale Sensibile'nin sözleşmesi feshedildi.

ORTAK NOKTA ARANDI

Sarı-kırmızılılarda Domenec Torrent arasındaki ilk gerçekleşme dün gerçekleşti. Galatasaray'da kulüp avukatlarının da hazır bulunduğu ilk görüşmede tazminat konusunda ortak nokta arandı. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon başarısız sonuçlarla taraftarlarında tepkisini çeken Domenec Torrent ile ilk görüşmelerde Başkan Özbek'in indirim talebinde bulunduğu öğrenildi.

G.SARAY 1.5 MİLYON EURO ÖNERDİ

Milliyet'in haberine göre, İspanyol teknik direktörle Dursun Özbek arasındaki görüşmelerde Başkan Özbek'in indirim talebini Domenec Torrent'in olumsuz karşıladığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı kurmayların daha önce de Katalan teknik adamın menajeriyle görüştüğü ve Domenec Torrent'e 1 milyon 500 bin euroluk alacağını 10 taksitle ödemeyi önerdikleri bildirildi. Domenec Torrent ile Dursun Özbek arasında yeniden bir görüşme gerçekleştirileceği kaydedildi. (Skorer)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • beta 1 yıl önce Şikayet Et
    oh ne güzel memleket. adı sanı duyulmamış adama bile tazminat ödeyecek . nasıl sözleşme yapıldıysa yuh artık
    Cevapla
  • kahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    Burak elmas ödesinnnn....
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam kuruşu kuruşuna alırım
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takım olduğu için cahil
    Cevapla
  • mysti 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar zarar eden bir klube nasil oluyorda en yuksek harcama limiti veriliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR