Galatasaray'dan TFF'ye Fenerbahçe çağrısı! 5 yıldızlı logo...

Galatasaray, Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logo kullanımına dair Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi yazı gönderdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2022 11:31 GÜNCELLEME 07.07.2022 14:23 Galatasaray
Galatasaray'dan TFF'ye Fenerbahçe çağrısı! 5 yıldızlı logo...
Galatasaray'dan TFF'ye Fenerbahçe çağrısı! 5 yıldızlı logo...

Galatasaray, Fenerbahçe ’nin 5 yıldızlı logo kullanımına dair TFF’ye resmi yazı gönderdi. Sarı Kırmızılı ekip gönderdiği yazıda "Ulusal lig statüsü dışında elde edilen şampiyonluklara dair yapılan hukuk dışı işlemlerin durdurulması ve gerekli önlemlerin alınması talebidir." ifadelerine yer verdi. 

Galatasaray'ın açıklamalarında yer alan ifadeler şu şekilde:

İzansız ve hukuk tanımaz bir şekilde yapılmaya çalışılan bu ve benzeri girişimleri hoş görmemiz, Türk yargı ve idare sistemi ve kararlarını hiçe sayan, eşi benzeri olmayan şımarıklıkları görmezden gelmemiz beklenemez.

Bu ortaoyununun sona erdirilmesi ve Türk futbolunun telafisi imkansız zararlara uğramasının engellenmesi için gereken tedbirlerin alınmasını ve TFF Talimatları uyarınca gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ederiz.



Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 203 TÜMÜ
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetten aldığı destek ve lobi gücü ile ile Fenerin haklı şampiyonluklarını örtbas etmeye çalışan ve çekemeyen kulüplerdir Gsaray ve Tspordur.
    Cevapla
  • hacip el yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    uefa kupası almış olan büyük bir takım ,avrupanın büyük liglerindeki federasyonlarca uygulanan uygulamaya karşı çıkıyor neden çünkü şampiyonluk sayısı 1 .neden bjk ve bugün çoğu kapatılmış kulüpler başvurup hakkını aramıyor
    Cevapla
  • Sülo 1 yıl önce Şikayet Et
    Googlea yaz Türkiyenin en çok şampiyon olanı Gör kim çıkıyor.. Ağlasanızda,, zırlasanızda. Bunu dünya biliyor.. Ağlaklarr
    Cevapla
  • Tarık7 1 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlığında bu kadar yani yeter artık şike ile kupa çaldılar şimdi hayali şampiyonluklar ile hak etmediği halde 2 tane yıldız çalmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Gökdeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizimde eski Şampiyonluklarız satılsın bizde 10 yıldız olalım
    Cevapla
  • 7777 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi takım bu:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR