Galatasaray'dan Torrent açıklaması!

Galatasaray'da 2. Başkan Metin Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün eski teknik direktörü Domenec Torrent'e tazminat ödeneceği iddialarını yalanladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2023 20:03 GÜNCELLEME 20.01.2023 20:19 Galatasaray
Galatasaray'dan Torrent açıklaması!
Galatasaray'dan Torrent açıklaması!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yollar ayrıldıktan sonra göreve getirilen Domenec Torrent, sezon başında görevine son verilmesinin ardından sarı kırmızılılara haksız fesih iddiasıyla FIFA nezdinde dava açmıştı.

Sosyal medyada akşam saatlerinde Galatasaray'ın davayı kaybettiği iddia edilirken, Torrent ve ekibine 2 milyon 634 bin Euro tazminat ödeneceği öne sürüldü.

YALANLAMA GELDİ

Olayların büyümesi üzerine A Spor'a konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Torrent'in davayı kazandığı iddiaları üzerine "Torrent davası devam ediyor. Şu an kaybedilmiş bir dava yok. Bu dava birkaç yıl sürebilir." ifadelerini kullandı.

Metin Öztürk

GALATASARAY'DAN KAP AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın perşembe akşamı KAP'a gönderdiği finansal raporda ise Domenec Torrent'in davası için şu ifadeler yer aldı:

"Eski bir profesyonel antrenör ve 4 (dört) yardımcısının, sözleşmelerinin haksız şekilde feshedildiği iddiasıyla FIFA nezdinde açtıkları dava neticesinde FIFA, toplamda 2.634.000,00 Avro'nun, ilgili vadelerden itibaren işleyecek olan yıllık yüzde 5 faiz ile birlikte ödenmesine karar verilmiştir. Söz konusu karar Galatasaray Sportif tarafından CAS nezdinde temyiz edilmiş olup, CAS nezdinde yargılama devam etmektedir."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Selçuklu kartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Burak elmas bu parayı cebinden ödemen gerekiyor Ali koç sen ve TFF fatih hocayı taşıyamadınız agır geldi çapınız yetmez Spor yasası yeniden yapılması gerekiyor başkanlar istediği gibi harcama yapamasın yapanda cebine kuvvet
    Cevapla
  • Nesa 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer yap da görelim.Madem transfer yasagı kalktı.
    Cevapla
  • Basa 1 yıl önce Şikayet Et
    En az 100 milyon euro para çöpe gitti.
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Özbek,Erden Timur ve Okan Buruk,medyadaki gs görünümlü yiyiciler Galatasaray i mahvedecek.Harcanan para çok fazla.
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    torrent o paranın hepsini almayacak onu göreve getirenlere verecek tabi ki ona aklı verenler var. tolga ciğerci 1.8 m avro alıyordu gs'dan akıl işi mi bu? 2 yıllık sözleşmesi mi ne vardı 200 bin miydi neydi komik bir miktar dolara fb'ye gitmeyi kabul etti. akıl işi mi bu? demek ki zaten o para hiç cebine girmiyordu birileri onun üzerinden paraları indiriyordu cebellezi yapıyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR