Torrent'ten çok konuşulacak Kerem ve Taylan sözleri!

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Galatasaray'ı çalıştıran Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımda en beğendiği futbolcunun Kerem Aktürkoğlu olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2023 11:28 GÜNCELLEME 09.03.2023 11:48 Galatasaray
Torrent'ten çok konuşulacak Kerem ve Taylan sözleri!
Torrent'ten çok konuşulacak Kerem ve Taylan sözleri!

Spor Toto Süper Lig'de 2021-22 sezonunu 13. bitirerek tarihinin en kötü yıllarından birini geçiren Galatasaray'ın o dönem ki teknik direktörü Domenec Torrent çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İspanyol çalıştırıcı Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katılarak sarı-kırmızılı kulüpteki görev süreci hakkında konuştu.

Torrent, Galatasaray'da en beğendiği futbolcunun Kerem Aktürkoğlu olduğunu açıkladı. Deneyimli teknik adam, Barcelona ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçlarından sonra Pep Guardiola'nın kendisini arayıp tebrik ettiğini ve bu maçlarda en çok Taylan Antalyalı'yı beğendiğini aktardı.



İspanyol futbol adamının açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Kerem'i hemen takımıma transfer edeceğim"

"Kerem Aktürkoğlu, beni çok iyi anlayan bir oyuncu. Ne dediysem yapıyordu. Bir gün Avrupa'da iyi bir takımın başına geçersem Kerem'i hemen takımıma transfer ettireceğim."



"Bana yapılan haksızlık Terim'e de yapıldı"

"Fatih Terim'e çok büyük saygım var. O bir efsane. Fatih Terim'i tüm dünya tanıyor. Bana yapılan haksızlık, benden önce Fatih Hocamıza da yapıldı."

"Guardiola, Taylan'ı çok beğendi"

"Guardiola, Barcelona maçından sonra beni aradı tebrik etti. Ayrıca Taylan için 'Kim bu oyuncu, çok beğendim. Dikkatimi çekti. Marcao ve Nelsson'u da çok beğendim' dedi." 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Egerki ben o zamn taylanin yerine oynasaydım banada valah derdi geleceğin ronaldosu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    guardiola futbolu bilmiyor o vakit. taylan diyorsa artık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen verelim bizim oğlan Avrupa görsün
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR