Dursun Özbek'ten kulüplere anlamlı çağrı

Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle gittiği deprem bölgesi Hatay'da kulüplere, bölge halkına maddi manevi destek olmaları hususunda çağrı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 14:33 GÜNCELLEME 23.04.2024 14:33 Galatasaray
Dursun Özbek'ten kulüplere anlamlı çağrı
Dursun Özbek'ten kulüplere anlamlı çağrı

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle gittiği deprem bölgesi Hatay'da açıklamalarda bulundu

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "Bölgenin ihtiyacı olan kalıcı konut için TOKI ile yaptığımız anlaşma var. Hatay'da 100 tane kalıcı konut yaptırıyoruz. Bugün 23 Nisan! Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bir bayram. Bölge insanının en çok ihtiyacı olan şey manevi bağlılıktır. Galatasaray olarak bunu göstermek üzere onlarla buluşmak, kalbimizden geçenleri onlarla paylaşmak bizi mutlu ediyor." şeklinde konuştu.

"Tüm kulüplere çağrı yapıyorum"

Dursun Özbek ayrıca, "Bölge insanının bayramını kutluyorum. İlişkimiz hiçbir zaman bitmedi. Buradan bütün kulüplere çağrı yapıyorum. Bölgenin ihtiyacı olan hem maddi hem de manevi destektir. İnsanların moral ve motivasyona ihtiyacı var. Galatasaray olarak yapabileceğimiz işler var. Bundan sonra yapacaklarımız bölge halkıyla irtibat kurmak. Bu sıcaklığı onlara hissettirmek için buraya geldik." diyerek konuşmasını tamamladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mehmet karakurt 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal başkanım fırıldak kaos peşindeydi sen ve erden başkan tam tersi yardımlar depremzedeler ne güzel şeyler bunlar siz Türkiye nin en büyük kulübüsünüz o yüzden fark var sizi destekliyoruz ve seviyoruz ultra aslan a başarılar dünyanın en iyi taraftarı
    Cevapla
  • Levrovk 1 hafta önce Şikayet Et
    Gs'ın kazanma sebeplerinden biri de bu adamlar gönülleri kazanıyorlar. hep olumlu taraftalar hiç kışkırtmıyorlar. hep yardım hep destek hep haksızlığın karşısında hep haklının yanında. Gs hakikaten kabul ediyorum Galatasaray Türkiyenin en büyük kulübü.
    Cevapla
  • Antalyalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Eyvallah sayın başkan. Deprem yararına yapılacak olan Süper Kupa Finalini sabote eden saboteistler hariç her kulüp için çağrınız anlamlıdır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR