Diyarbakır'dan sonra şimdi de Muş!

Muş'un Varto ilçesi ile Bingöl'ün Karlıova ilçeleri arasındaki karayoluna barikat kurarak kesen PKK'lılar, araçların geçişine izin vermedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2014 02:24 GÜNCELLEME 31.05.2014 12:34 GÜNCEL
Diyarbakır'dan sonra şimdi de Muş!
Diyarbakır'dan sonra şimdi de Muş!

Varto'ya 7 kilometre uzaklıktaki Leylek köyü yakınlarında karayoluna barikat kuran teröristler, her iki yönden gelen araçları durdur. Araçlardaki sürücü ve yolcuları kimlik kontrolünden geçiren PKK'lılar, propaganda yaptı. Olayın duyulması üzerine Varto ve Karlıova girişinde güvenlik kuvvetleri, karayolunu ulaşıma kapattı, gitmek isteyenlere güvenlik gerekçesiyle izin vermedi. 

YETKİLİLER: GEREĞİ YAPILACAK

Muş Valisi Vedat Büyükersoy yanında İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Arıkan olduğu halde Varto'ya giderek Kaymakam Tahir Şahin ve diğer yetkililerle toplantı yaptı. Varto ile Karlıova arasındaki 48 kilometrelik karayolunda PKK'nın ulaşımı durdurmasına karşı alınacak önlemleri görüşen yetkililer, gerekenin yapılacağını söyledi.

Bu arada Varto ilçe merkezinde eylemin ardından çok sayıda esnaf iş yerini kapattı. .

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    fatih pınar; ufo görmüş masum köylü mantığına hayranım!. ülkenin VALİSİ apoya TEŞEKKÜR EDİYOR. senin mantığın ile teşekkür ile de bir şey olmaz. yol kesilmiş, devlete kafa tutulmuş ne olur ki? bu mantık ile duble yolların hiçbir anlamı yok, çünkü o yolu kapatan, hendek açanlara hiç tepki vermiyorsun bile!
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET YÖNETMEK KOLAY MI ?. Çatışma olunca çözüm süreci baltalanabilir. Zaten Çözüm sürecini istemeyenlerin asıl hedefi bu. Burda bilgisayar oyunu oynanmıyor! Devletin huzurunu istemeyen o kadar dış ve iç hainler varken! Burada yolu kapatıp çözüm süreci baltalamak isteyenler var. Ama bu çözüm sürecini destekleyen de çok kürt var. PKK nın içinde çözümü desteklen de var desteklemeyen de.Çözüm sürecini istememiz PKK yı sevdiğimizden değil. KÜRT kardeşlerimizi ve VATANIMIZI sevdiğimizdendir. Bu terorist belasına o kadar para harcadık ki bununla 3 tane daha GAP projesi yapılır. Asıl devlet sorusu bundan önceki hükümetlere sorulmalı. Herkes G.Doğudan korkuyordu. Seyehat edemezsin! Akrabaya gidezsin! ee G. doğu bu ülkenin toprağı değil mi? Asıl acizlik önceki hükümetlerdeydi. Pkk ile savaşıyorsun ama ne biçim savaşma ki Doğuda rahat dolaşamıyorsun.. Asker gitsin halletsin deniliyor. Bazıları sazan gibi atlamasın. Sanki BAŞBAKAN bunu düşenemiyor!
    Cevapla
  • fatih DEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    GÜNEY-DOĞU'DA BİRÇOK ŞEY DEĞİŞTİ.... ırkçılık heryerde tavan yaptı.ALLAH sonumuzu hayır eder inşallah.
    Cevapla
  • mehmet coşkun 9 yıl önce Şikayet Et
    fatih pınar. bu tablo varsa hesabın sorulacağı yerde hükümettir ülkeyi ben yönetmiyorum polisin gücü sadece gariban vatandaşa mı yetiyor nerde destan yazan polisler nerde hükümet üçbeş çapulcu ülkemizde yol kesiyor bizler seyrediyoruz evet ülke deil ama güneydoğu zaten elden gitmiş senin bu durum içine siniyorsa asıl vatan haini sizler oluyorsunuz....
    Cevapla
  • fatih pınar 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH YARDIMCILARI OLSUN. 2 yol kesmeyi ülke elden gidiyora getiren ,ve bu yolla siyasal beklentilere hayallere giren hasmını karalamaya çalışan hainler!! size sesleniyorum, işler nasıl ,kandan ve savaştan beslenen haydutlar ?bakıyorum yorumlara doluşmuşsunuz,bu demekki işler kesat buralardan kamuoyu devşirecek kadar düşüvermişsiniz?KUSURA BAKMAYIN!! 3-5 SİVİL GÖRÜNÜMLÜ SİZİN DAĞ VERSİYONUNUZ OLAN HAYDUTUN PROVAKATİF EYLEMLERİYLE GAZA GELİP İNSAN AVINA ÇIKMAYACAĞIZ ! SABREDECEĞİZ VE 3-5 HAYDUT YÜZÜNDEN KARDEŞ KANI DÖKMEYE GİDECEK BİR YOLA SİZİN GİBİ HAİNLERİN GAZINA GELİP GİRMEYECEĞİZ.ALLAH ASKERE VE KOLLUK KUVVETLERİNE VE ONLARIN AMİRLERİNE SABIRLI ADİL VE ÖFKELENMEDEN ASAYİŞİ SAĞLAMALARI KONUSUNDA YARDIMCI OLSUN....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR